Očíslování válců
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Očíslování válců
Cus mohl by ste mi nekdo poradit kde najdu ocislovani valcu....mam 8V motor
- Reklama
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
problem zas tak velkej moc ne,menim svicky a kabely k rozdelovaci a znamej mi rikal ze pry si mam dat pozor na zapojeni tech kabelu a radsi se podivat kterej valec je prvni atd....ze prej by to melo byt napsano na bloku motoru....tam sem to nenasel tak se ptamrichiprofi píše:nie, ide to normalne poporade....teda aspon tak je to u vacsiny motorov tejto kategorie....mas nejaky problem s nim???
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
kup si original kable na nexiu, tie ktore su z daewoo ltd, korea...take sede...su dobre a hlavne dlzkovo presne odlisene, to znamena, ze sa nemas ako pomylit..zacni najkratsim u 4. valca....ja ze mas nejaky priekak z halvou alebo nieco, ked zhanas cisla valcov.....inak ocislocvanie valcov na bloku je zbytocne a preto ho nenajdes, pretoze, ked to rozoberas, mas blok hore olejovou vanou a cisla na bloku su ti na dve veci potom....
no kabely sem si uz objednal z Krce...tak doufam ze mi nebudou uplne k h****...diky moc za radyrichiprofi píše:kup si original kable na nexiu, tie ktore su z daewoo ltd, korea...take sede...su dobre a hlavne dlzkovo presne odlisene, to znamena, ze sa nemas ako pomylit..zacni najkratsim u 4. valca....ja ze mas nejaky priekak z halvou alebo nieco, ked zhanas cisla valcov.....inak ocislocvanie valcov na bloku je zbytocne a preto ho nenajdes, pretoze, ked to rozoberas, mas blok hore olejovou vanou a cisla na bloku su ti na dve veci potom....
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
nestras uz takhle mam starosti vic nez dost.... olej sem uz jednou menil a vod ty doby sem jeste nenajel tolik abych ho musel menit znova,benzin kupuju vetsinou u ESSA,Benziny nebo OMW....tezko rict esli tam maj kvalitni benzin nejsem znalec....richiprofi píše:ajaaaj, to je zle, ze boli take stare....dufam, ze nie su opaly na pieste z toho....snad nie..treba byt optimista...dobry olej, kazdych 20000, dobre palivo a filtre a vydrzi vsetko
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele: