pouziva nekdo jeste tohle forum?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Ja myslim ze obcas ano. Vzdyt pro majitele Tico jiny snad ani neni...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: pouziva nekdo jeste tohle forum?
Já jsem začal před nedávnem. Tikáčka mám krátkou dobu a zatím si ho akorát připravuju na zimu.SNB-RIDER píše:pouziva nekdo jeste tohle forum?
O Tuningu uvažuji okrajově. Chtěl bych si to své vozítko akorát odlišit od ostatních.
Re: pouziva nekdo jeste tohle forum?
ja uz tico nemam,ale jestli budes potrebovat s necim poradit,tak nejake zkusenosti mam...Schikula píše:Já jsem začal před nedávnem. Tikáčka mám krátkou dobu a zatím si ho akorát připravuju na zimu.SNB-RIDER píše:pouziva nekdo jeste tohle forum?
O Tuningu uvažuji okrajově. Chtěl bych si to své vozítko akorát odlišit od ostatních.
-
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
aj je,ale to je už naozaj taakmer úplne mrtvémilosh píše:Ja myslim ze obcas ano. Vzdyt pro majitele Tico jiny snad ani neni...
url http://fajront.sk/auditoria/auto-moto/3 ... -best.html
ten "gogor" som bol ja,aby si nás neplietli s "alanom",moderátorom fóra,keď som ešte ani netušil o existencii tohto webu
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L