Keď bažant letí 250 km/h :-)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
No nechtel bych to videt kdyby to trefil tam kde sedel ridic
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
to je jak když střílel ve Žhavejch výstřelech tou slepicí
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Na Porsche stůňu, klidně bych si ho uklidil i vokno bych dal nový, nechtěl by mi ho majitel věnovat???:lol:
Bažant je blbej cca kilovej pták a má tendenci při vyplašení vzlítnout nahoru ne vodorovně a nabrat rychlost , už jsem ji v životě několik sejmul, ale vždy čumákem nebo hranou haubny, pravda v rychlosti cca 100 tak to na haubně vypadalo jako kdybych sejmul velkou mouchu
Když to valím s Nubirou tak 150 asi bych dopadl podobně co? Začnu jezdit v integrále se zavřeným štítem
Bažant je blbej cca kilovej pták a má tendenci při vyplašení vzlítnout nahoru ne vodorovně a nabrat rychlost , už jsem ji v životě několik sejmul, ale vždy čumákem nebo hranou haubny, pravda v rychlosti cca 100 tak to na haubně vypadalo jako kdybych sejmul velkou mouchu
Když to valím s Nubirou tak 150 asi bych dopadl podobně co? Začnu jezdit v integrále se zavřeným štítem
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502