Spotřeba Nubira 1.6 16V 77,8KW

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Brainman píše:
Tomáš píše:Nevím jak dvoulitr , ale šestnáctka má nejradši 140 , tam začíná fakt divočet a táhne jak splašená!
:lol: :lol: :lol: Tomasi dej si tam prosim jinej obrazek k nicku, to vypada jako kdyby ta prvni Nubka na nem byla moje :lol: :lol:
To první je Mates , jsem rád , že mi to tam Milosh takhle dal , ikdyž je to ořezané :cry: , originál je https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=589
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Reklama

agač

spotřeba

Příspěvek od agač »

Ahoj to jezdíte za krásné peníze já mám asi stále otevřenej termostat tak jezdim za 15-17L To nekecám je to jek tank 2.0 16V 2000 Nubira. Nevíte zda prodávaj neoriginál termostat.Protože novej stojí kolem 2000Kč :roll: :roll:
Cross

Re: spotřeba

Příspěvek od Cross »

agač píše:Ahoj to jezdíte za krásné peníze já mám asi stále otevřenej termostat tak jezdim za 15-17L To nekecám je to jek tank 2.0 16V 2000 Nubira. Nevíte zda prodávaj neoriginál termostat.Protože novej stojí kolem 2000Kč :roll: :roll:
To vypada, ze jezdis Volhou. :lol: :lol:
Zkus nejakej vrakac.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
Richard

Příspěvek od Richard »

Agači, mám podobný problém a v zimě jsem dával karton pred chladič, taky se mi nechce dávat přes 1800,- za termostat. Ptal jsem se na Patočkový v Praze 6 a tam poblíž hotelu Pyramida je Brake- Filtr centrum nebo tak nějak a tam mají termostaty s domečkem za cca 600,-. Mě termostat jen lehce propouští a spotřebu mám normální (nikdy přes 10lt) Kdybys ho měnil, nevyhazuj ho a ozvi se mi (mail SZ) mrkl bych se, zda-li by nešel nějak jinak zbastlit, třeba za míň peněz. Kdysi jsem v Mitsubishi měl uopravený termostat z Favorita a jak makal za 80,- :-)
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Franta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta »

To asi jenom termostatem nebude. Tam bude ještě něco jiného, napadá mě lambda sonda.
Franta
NUBIRA-I 1.6 16V WAGON 98 + LACETTI 2.0 D 08 - LPG Katalogy dílů STAHUJTE ZDE [url=http://www.nubira.wz.cz]Návody + Foto[/url]
agač

spotřeba 1.6

Příspěvek od agač »

Lambda sondu to ukáže na počítači ne? Je pravda že včera svítila kontrolka el.motoru ale hned zhasla.Dám to znovu na počítač před týdnem to nic neukázalo tak snad tentokrát. Ten termostat pujde určitě pryč tak se potam ozvu. :roll:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Re: spotřeba 1.6

Příspěvek od Akri »

agač píše:Lambda sondu to ukáže na počítači ne? Je pravda že včera svítila kontrolka el.motoru ale hned zhasla.Dám to znovu na počítač před týdnem to nic neukázalo tak snad tentokrát. Ten termostat pujde určitě pryč tak se potam ozvu. :roll:
Jasne ze to lambdu ukaze, kdyz jsem ji mel naclou, tak to psalo -Lambda sonda-Neverohodny signal :D
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Mr.Problem
Kontaktovat uživatele:

spotřeba 1.6

Příspěvek od Mr.Problem »

agač píše:Ahoj to jezdíte za krásné peníze já mám asi stále otevřenej termostat tak jezdim za 15-17L To nekecám je to jek tank 2.0 16V 2000 Nubira. Nevíte zda prodávaj neoriginál termostat.Protože novej stojí kolem 2000Kč :roll: :roll:

Jak to jde trošku víc přesněji zjistit kolik to žere? Mě přijde že ta rafička fičí doleva jak splašená. Jde to změřit napíchnutím na pc ?
Habron

Příspěvek od Habron »

Někteří experti ti budou tlačit, ať si namontuješ palubní počítač :lol: :lol: :lol:

Stačí běžná metoda: kolik ujedu na plnou nádrž ... když to spočítáš tak na 4 - 5 nádrží, tak už je to docela dost přesné.
agač

Spotřeba nubira

Příspěvek od agač »

Tak mám po diagnostice a odnesl to senzor škrtící klapky,hned sem dal jinej a vše o.k kontrolka motoru mlčí. Může senzor dělat také tu šílenou spotřebu? Lambda vpořádku. :P :roll:
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

ano klidne muže.jeste sme to sice neresili ale muže mit vliv.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Mr.Problem
Kontaktovat uživatele:

palikx píše:ano klidne muže.jeste sme to sice neresili ale muže mit vliv.
A a co já ? Mě neporadíte ? Jde na diagnostice zjistit kolik mě to žere ?
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Ti blbe? :lol:
Si natankuj a zmer si to ne? To prece neni tak slozity :roll:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Tomáš píše:
Brainman píše:
Tomáš píše:Nevím jak dvoulitr , ale šestnáctka má nejradši 140 , tam začíná fakt divočet a táhne jak splašená!
:lol: :lol: :lol: Tomasi dej si tam prosim jinej obrazek k nicku, to vypada jako kdyby ta prvni Nubka na nem byla moje :lol: :lol:
To první je Mates , jsem rád , že mi to tam Milosh takhle dal , ikdyž je to ořezané :cry: , originál je https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=589
Ja vim to byla legrace :lol:
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Mr.Problem
Kontaktovat uživatele:

Akri píše:Ti blbe? :lol:
Si natankuj a zmer si to ne? To prece neni tak slozity :roll:
A kolik litrů benzínu je rezerva když se rosvítí ? :oops:
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“