To první je Mates , jsem rád , že mi to tam Milosh takhle dal , ikdyž je to ořezané , originál je https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=589Brainman píše:Tomasi dej si tam prosim jinej obrazek k nicku, to vypada jako kdyby ta prvni Nubka na nem byla mojeTomáš píše:Nevím jak dvoulitr , ale šestnáctka má nejradši 140 , tam začíná fakt divočet a táhne jak splašená!
Spotřeba Nubira 1.6 16V 77,8KW
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Reklama
Re: spotřeba
To vypada, ze jezdis Volhou.agač píše:Ahoj to jezdíte za krásné peníze já mám asi stále otevřenej termostat tak jezdim za 15-17L To nekecám je to jek tank 2.0 16V 2000 Nubira. Nevíte zda prodávaj neoriginál termostat.Protože novej stojí kolem 2000Kč
Zkus nejakej vrakac.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
Agači, mám podobný problém a v zimě jsem dával karton pred chladič, taky se mi nechce dávat přes 1800,- za termostat. Ptal jsem se na Patočkový v Praze 6 a tam poblíž hotelu Pyramida je Brake- Filtr centrum nebo tak nějak a tam mají termostaty s domečkem za cca 600,-. Mě termostat jen lehce propouští a spotřebu mám normální (nikdy přes 10lt) Kdybys ho měnil, nevyhazuj ho a ozvi se mi (mail SZ) mrkl bych se, zda-li by nešel nějak jinak zbastlit, třeba za míň peněz. Kdysi jsem v Mitsubishi měl uopravený termostat z Favorita a jak makal za 80,-
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
spotřeba 1.6
Lambda sondu to ukáže na počítači ne? Je pravda že včera svítila kontrolka el.motoru ale hned zhasla.Dám to znovu na počítač před týdnem to nic neukázalo tak snad tentokrát. Ten termostat pujde určitě pryč tak se potam ozvu.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: spotřeba 1.6
Jasne ze to lambdu ukaze, kdyz jsem ji mel naclou, tak to psalo -Lambda sonda-Neverohodny signalagač píše:Lambda sondu to ukáže na počítači ne? Je pravda že včera svítila kontrolka el.motoru ale hned zhasla.Dám to znovu na počítač před týdnem to nic neukázalo tak snad tentokrát. Ten termostat pujde určitě pryč tak se potam ozvu.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
spotřeba 1.6
agač píše:Ahoj to jezdíte za krásné peníze já mám asi stále otevřenej termostat tak jezdim za 15-17L To nekecám je to jek tank 2.0 16V 2000 Nubira. Nevíte zda prodávaj neoriginál termostat.Protože novej stojí kolem 2000Kč
Jak to jde trošku víc přesněji zjistit kolik to žere? Mě přijde že ta rafička fičí doleva jak splašená. Jde to změřit napíchnutím na pc ?
Spotřeba nubira
Tak mám po diagnostice a odnesl to senzor škrtící klapky,hned sem dal jinej a vše o.k kontrolka motoru mlčí. Může senzor dělat také tu šílenou spotřebu? Lambda vpořádku.
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ja vim to byla legraceTomáš píše:To první je Mates , jsem rád , že mi to tam Milosh takhle dal , ikdyž je to ořezané , originál je https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=589Brainman píše:Tomasi dej si tam prosim jinej obrazek k nicku, to vypada jako kdyby ta prvni Nubka na nem byla mojeTomáš píše:Nevím jak dvoulitr , ale šestnáctka má nejradši 140 , tam začíná fakt divočet a táhne jak splašená!
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele: