Koupit tuto NUBIRU?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Koupit tuto NUBIRU?
Chystam se kupovat Nubiru muzete na to mrknout a napsat mi vas nazor..
http://www.autosoft.cz/lipa/P73.htm
Daji se v poho sehnat nahr.dily?Na co se zamerit u takhle ojety kary?
http://www.autosoft.cz/lipa/P73.htm
Daji se v poho sehnat nahr.dily?Na co se zamerit u takhle ojety kary?
Naposledy upravil(a) DREAM dne stř čer 29, 2005 23:32, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
No na pohled to jde, ale určitě by se na to měl podívat někdo, kdo tomu rozumí a ví kam se kouknout Jinak na foru už se toto několikrát diskutovalo, omrkni to, ať pořád nepíšem to samý
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
:)
JJ...ja jsem vdecna za kazdou radu.Mam plno lidi kolem aut, ale nikdo z nich nema zkusenosti s Daewoo.Staci mi napsat na co si dat extra pozor..Prej zlobi rozvodak...Diky
dekuju Vam vim,ze uz se to resilo ty nakupy nekolikrat,ale musela jsem se zeptat primo na "moji" . Doufam,ze ji nekdo nevyfoukne,protoze jak jsem daewoo neverila tak ted se ze me stava fanousek.
Muze jeste napsat nekdo jak je to s nahradnima dilama? Prijde me,ze u nas v e meste jich moc nejzedi , snad jsem ani zadnou nevidela,ale autorizovany servis je 25km daleko.
A na co bych si mela dat pozor , popr. clovek s kterym tam pojedu. Klinovy remen? Chci to hned po koupi dat zkontrolvoat do toho servisu,ale to uz muze byt pozde...
dekuju
Muze jeste napsat nekdo jak je to s nahradnima dilama? Prijde me,ze u nas v e meste jich moc nejzedi , snad jsem ani zadnou nevidela,ale autorizovany servis je 25km daleko.
A na co bych si mela dat pozor , popr. clovek s kterym tam pojedu. Klinovy remen? Chci to hned po koupi dat zkontrolvoat do toho servisu,ale to uz muze byt pozde...
dekuju
Vod doby co jí mám, připadá mi, že jich jezdí hrozně moc
Jinak náhradní díly bez problémů cena jako Oktávka či spíš levnější
Jinak náhradní díly bez problémů cena jako Oktávka či spíš levnější
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
cidlo spiatocky
prosim vas nevie mi niekto poradit ze kde sa nachadza cidlo spiatocky??
Re: cidlo spiatocky
nechapu proc to pises sem ... zkus zaradit dotaz do spravne sekce...Recber píše:prosim vas nevie mi niekto poradit ze kde sa nachadza cidlo spiatocky??
Teda to koukám , nějak moc levný , ne? Čekal bych cenu 110 000 - 120 000. Nebylo to bourané ? Nemá airb. spolujezdce, klimu , tak možná i proto , ale proti cenám , když jsem scháněl Nubi já , loni v létě , je to o 30 až 50 tisíc méně , žeby šly ceny tak dolu ?
Má servisní knížku ? Mrkni , jestli je měněnej rozvoďák , náplně bych stejně vyměnil hned po koupi , ještě zjisti stav předních ramen , chce to ,ale někoho , kdo ti to proleze celé .
Má servisní knížku ? Mrkni , jestli je měněnej rozvoďák , náplně bych stejně vyměnil hned po koupi , ještě zjisti stav předních ramen , chce to ,ale někoho , kdo ti to proleze celé .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e