Matizovy bílé lampy + nově fotky na autě

Moderátor: Blue Lanos

]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Ondro: vyzera to suprove ;) A k tomu este take fotky ako z katalogu... :lol:
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Reklama

Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

milosh píše:A co na to policie? :lol:
Zatím jsem neměl tu čest se jich optat. Každopádně budu dávat na placku pod SPZ a zřejmě do dolních rohů nárazníku červenou reflexní fólii, aby tam byl alespoň nějaký náznak červených odrazek
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

jo ty přední vypadaj pěkně. Ty zadní nic moc (spíš nic než moc) ale když svítěj tak jsou taky pěkný. Takže Ondrášu, jezdi furt s nohou na brzdě a blikej trvale všema čtyřma a máš nejhezčího Matesa u nás :lol:
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Krtek píše:Takže Ondrášu, jezdi furt s nohou na brzdě a blikej trvale všema čtyřma a máš nejhezčího Matesa u nás :lol:
Myslím, že to nebude ani třeba. Plánuju už úpravy - místo 2 vláknových žárovek příjdou LED "žárovky", dále budou LEDky v prostoru pod odrzakou, takže mi bude svítit celá horní půlka lamp. Do couvačky a mlhovky můžu prásknout strobáče, to bude super 8) ! Ne, stroba asi fakt ne...

Obrázek
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

A kolko stoja take ziarovky<
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

No, nic levnyho to nebude :(
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jo docela ujde.A je pravda že to možna mohlo být maličko tmavší.ale jinak OK
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Docent

Příspěvek od Docent »

Jestli projdou na STK a u Kryštofů ta bílá přední světla, tak bych měl eminentní zájem, mám svoje pěkně poškrabaný a cena originálních se bohužel vymyká mým představám o ceně přiměřené ;) .
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Mně se ty zadní teda líbí moc, akorát jedna věc mi na Ondrově autě stále příliš vadí - NECH PROBOHA NASTŘÍKAT NÁRAZNÍKY!!! To auto je pěkně udělaný a tohle tomu fakt šíleně chybí..
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

shaman píše:Mně se ty zadní teda líbí moc, akorát jedna věc mi na Ondrově autě stále příliš vadí - NECH PROBOHA NASTŘÍKAT NÁRAZNÍKY!!! To auto je pěkně udělaný a tohle tomu fakt šíleně chybí..
No jo. To jsem doted fakt přehlížel. Nárazníky udělaj na Matesovi 100% designovej bonus.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
zabijec

Příspěvek od zabijec »

Oproti koelgům se mi zadní docela líběj, ale nelíbí se mi ta bílá v předních, v těch byla hezká ta kouřová co jsi prezentoval nedávno ;)
Už bez Matesa
BedrichF@seznam.cz

Příspěvek od BedrichF@seznam.cz »

Zdravim ondrase matesa mas skveleho to je fakt ale ty narazniky fakt hod do laku mam stejne auto a i barvu mam je tak tez v barve a vipada to uchvatne fakt to vypada skvele ondro ale zajma me kolik te prosimte staly ty zadni lampy a blinkry a predni lampy mel bych tak tez oto velky zajem schanim to vsude ale nemuzu je nikde sehnat tak na kolik te to vyslo tady je muj e-mail tak mi napis BedrichF@seznam.cz zatim dik z pozdravem BEDA
PavelD

Příspěvek od PavelD »

Na mě je to moc syrový, připomíná mi to sklenici na kompot. všechny kryty by mohly být tmavší, v předních světlech bych místo těch bílých plastů dal černé. Ale za ty peníze - pokus dobrej.
jakub

Příspěvek od jakub »

PavelD píše:Na mě je to moc syrový, připomíná mi to sklenici na kompot. všechny kryty by mohly být tmavší, v předních světlech bych místo těch bílých plastů dal černé. Ale za ty peníze - pokus dobrej.
osobne bych taky volil jinou barvu, nicmene zavrhnout to v objektivnim meritku je imho trosku rasismus - ve vysledku je o celkovy dojem a to si myslim, ze je v poho, diskutabilni jsou myslim spis ty zadni svitilny, zlate zadni svetla u seatu altea v serii - vse v jednom a elegantne diody
Badger
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Podívejte co jsem našel na Matiz II :D :P :D :lol: :lol: :lol:

http://cgi.ebay.de/Daewoo-Matiz-2001-20 ... dZViewItem
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje :-)
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“