ahoj vsichni... chci se zeptat,daval jsem do Tica konus,napojil jsem to na originalni airbox (viz foto v Tico-galerii),zaroven jsem to delal kamosovi na fabii. Kdyz nastartuje a prida plyn on,ma to brutalni super zvuk,kdyz ja tak neni slyset skoro zadna zmena od original filtru...
Je mi jasne ze to bude obsahem ( 1.4/0.8 ) ale muze to byt i tim ze on to ma napojene na original 60mm rouru a ja na 50mm+dalsi zuzeni?
Vedel by nekdo,jestli se to da napojit primo na motor (bez pouziti original airboxu)??? Diky...
Konus na Ticu
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Konus na Ticu
Na Matizu, kde se montuje filtr bez airboxu je zvuk docela slušný a ostrý, takže to asi bude tím airboxem, který zvuk utlumí. U mně jde při přidání i docela slyšet takové syčení od filtru. Řešením může být použití trubek od fitru až ke karburátoru. Prodávají to třeba tady: http://www.tuning-rs.com/potrubi.php
Vedeš k tomu filtru nějak studený vzduch, nebo je před tím podběhem dost "větrno" i bez úprav?
Vedeš k tomu filtru nějak studený vzduch, nebo je před tím podběhem dost "větrno" i bez úprav?
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
-
- Kontaktovat uživatele:
Šikovnější řešení je to, co jsem popisoval a je na jedné z fotek - trubky a kolínka přímo od karburátoru k filtru. Pěkný zvuk vyrobí jak filtr, tak to potrubí, v němž to bude hezky rezonovat .
|\/| /\ '|' | '/.