Barva Kalose
Moderátor: Blue Lanos
Barva Kalose
Vyplňte prosím anketu, případně se vyjádřete k tomu, jestli si myslíte, že sportovní modrá (33U) je nejhorší a nejméně prodávaná barva (teda alespoň podle prodejce). Podle mě je to nejhezčí barva a zajímá mě Váš názor,dík.
- Reklama
To je Super red.Akri píše:Na kalosu je hezka ta jasna cervena...
Ja osobne mám Super red. bol to posledný kus z akcie, tak som moc nenavyberal. Ale na sedan podľa mňa pasuje najlepšie. Keby som si mohol vyberať, tak do úvahy ešte pripadali modré farbičky.
Na HB podľa má najviac pasuje žltá a žltozelená.
Každopádne hlasujem za Super red.
Tak vidím, že Monika je moje krevní skupina. Moc jich takových není. Zatím jsem se ve svém okolí nesetkal moc s pochopením, ale cítím, že jsem se v černé našel a po tmavě zelené metle na minulém autě, už budu věrný. Jinak...co máš za barvu Ty??
Ještě dotaz do pléna, nevíte někdo, zda se dá dodatečně polstrovat víko kufru u sedanu Kalos. Kdo ho má, tak ví, že i v nejlepší výbavě je to dost hrozný místo. Koukal jsem na Lacetti, tam už je to kulturnější.
Ještě dotaz do pléna, nevíte někdo, zda se dá dodatečně polstrovat víko kufru u sedanu Kalos. Kdo ho má, tak ví, že i v nejlepší výbavě je to dost hrozný místo. Koukal jsem na Lacetti, tam už je to kulturnější.
Pietro
Černá je hodně pěkná, ale jen chvíli po umytí!! Všechen prach a svistvo , a že ho je, je ihned vidět. Nejpraktičtější je podle mého názoru šedá metalýza a úplně nelepší je dvoubarevná, tj. od půlky dveří dolů hodně tmavě šedá. Takovýho jsem měl Pontiaca Le Mans a fakt jsem ho myl tak 2x do roka a vypadal skvěle