Nastaveni volantu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nastaveni volantu
Vsem hezky den. Potrebuji radu zkusenych. mam Nexii A15 MF (16 vent, DOHC) uz cely tyden. mam tuseni, ze u toho jde nastavit vyska volantu, (pokud je to ta mala packa pod volantem vlevo pod smerovkama), ale nevim, jak se s tim manipuluje, At s ti pohnu kam s ni pohnu, tak se s volantem neda hnout. Predem diky.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
Když už to někdo nakousl, tak bych se taky s dovolením na něco zeptal. Na technické mi zapsali do lehkých závad vůli volantu, protože technikovi se nelíbilo, že ten volant se pohybuje o cca 1 cm nahoru a dolů. Dělá to ve všech polohách nastavení, ale když páčku odtlačím fest od sebe, tak už to drží. Nesetkal se s tím někdo ???
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Ak sa volant vysúva. tak máš povolené ložisko.Habron píše:Když už to někdo nakousl, tak bych se taky s dovolením na něco zeptal. Na technické mi zapsali do lehkých závad vůli volantu, protože technikovi se nelíbilo, že ten volant se pohybuje o cca 1 cm nahoru a dolů. Dělá to ve všech polohách nastavení, ale když páčku odtlačím fest od sebe, tak už to drží. Nesetkal se s tím někdo ???
kyvanie volantu som uz riesil aj ja a niekolkokrat. vymenili mi taky ten plastovy kus, co sa zasuva do tej trubky a mal by ho to v nej centrovat, ale nic nepomaha. proste je to tak. povedali mi, ze volant sa neutrhne, tak to neriesim. a naucil som sa vystupovat tak, aby som sa on neopieral. mimochodom, na 1 hodine mozem na volante hybat tou umelinou, co je na volantovom venci. proste sa to lepidlo asi utrhlo. dufam, ze sa to nerozsiri, potom to budem mat ako motorku
su tam zospodu 2 sroby, tusim imbusaky, nevidim tam. s tym airbagom pozor, visi len na takom fuze a ked ho utrhnes, tak zarobis . moj airbagovy volant rozobera v servise vzdy len elektrikar. navyse mam pocit, ze to nevycentrujes tam hore (zuby budu imho dost velke).Franta P. píše:Já bych potřeboval poposadit volant.
Protože když jedu rovně tak mám volant mírně do leva a G.O. mám OK
A nevim jak se sundavá Air Back s tim deklem. Poradí mi někdo????