Audio v Nubire CDX

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Jenda

Příspěvek od Jenda »

Tomáš píše:Nebo v Krči za 55,- Kč , měl jsem navíc , ale už jí má Rado v Leganze. ;)
Děkuji za rady.
A moje zkušenost ? Byl jsem vyřizovat něco v Praze, udělal jsem si výlet do Krče. ISO konektory tam mají, ale samotnou redukci ne. Prodavačka byla překvapená, že jsem se něčoho takového konkrétního dožadoval, prý to nikdy neměli. ISO konektor si můžu koupit v každých autodoplňkách. Stejný neúspěch jsem měl i u prodejce Chevrolet v Karlových Varech. Tu redukci (konektor Daewoo - kabel cca 10cm - konektor ISO; cena 240,-) jsem si již objednal u prodejce Daewoo Maťátko v Sokolově.
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava
Reklama

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Tak neměli, jo ? A kupoval jsem jí asi kde? Jde pochopitelně o konektor Daewoo , 10 cm drátků , konektor ISO . Problém je , že tomu asi moc nerozumí , mě ukazovali taky nejdřív samotný ISO konektory , co mají na pultě a pak mi to přinesl prodavač ze zadu ze skladu . Je to ten konektor , co jsem prodal Radovi v Milovicích a v Leganze mu funguje !
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Tomáš píše:Nic měnit nebudu, stačí to co tam je, stejně když jedem Nubirou hrajeme většinou dětský songy a ty moc našláplý stejně nejsou :lol:
by ses divil jak to Dada dovede nakopnout :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Co Dáda , ale Zora Jandová ........ klokani, klokani , nadaní jsou skokani.... :lol: :lol: :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Habron

Příspěvek od Habron »

Jsem si asi před dvěma lety, tj. když jsem vyhazoval originál rádio, koupil redukci daewoo ISO, ale přestože na balíčku bylo napsáno, že je to daewoo, tak jsem to tam za boha nemohl dostat. NA oko ten konektor vypadal dost podobně, ale byly tam jiný rozteče špiček (ale asi jen o 0,5 mm) a už jsem to tam nezarval ....
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Daewoo ma tri typy konektoru a ten na Nubiru se fakt blbe shani. Ja sem treba bez problemu prehodil original radio ( neni to Tank ale je mu podobny) z Nubi do Matize. V Stualarmu kde maji opravdu uplne vsechno na ten muj konec koukali jako divi.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Matiz a Nubi mají ty redukce stejný , a podle Rada H. i Leganza.
Richard

Příspěvek od Richard »

Mám fotku toho konektoru Daewoo a hodím ji do fotogalerie Nubiry, vím že po prvním objednání mi na www.autoal.cz poslali špatnou tu jsem reklamoval a poslali mi obratem druhou,pak jen cvak a vše funguje :D takže na Nubiru jsou dva konektory jeden menší druhý větší (viz foto) a ten mám v Nubiře a je údajně stejný jako v Leganze. :D :!: :D
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Jenda

Příspěvek od Jenda »

Pro informaci na těchto stránkách je popis jednotlivých pinů v konektoru rádia Daewoo a i jiných aut: http://elektron.pol.lublin.pl/users/djl ... leszek.htm
sekce: Kablomania odkaz: złącza odbiorników fabrycznych

Jo, a v Krči kdysi opravdu celou redukci DAEWOO/ISO měli (prodavačka to při mé první navštěvě nevěděla). Byl to prý výprodej nějakého skladu a zřejmě se již v nabídce tohoto obchodu neobjeví.
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“