Tempomat
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Ja jazdim na Alhambre 4 1,9 TDI a ked zapnem tempomat tak auto ide uplne plynule krasne, nic netrha a nic nieje citit len to ze auti si krasne "plava" konstantnou rychlostou po nasich rozbitych dalnicachRichard píše:K tempomatu, mám ho na Nubiře: moc ho nepoužívám, ani na dálnici, pokud není třeba 100 km roviny. Totiž, když jedete a máte plyn v nějaké poloze, tak rychlost auta kolísá třeba od 120 do kopce až po třeba 150 z kopce a máte plyn pořád stejně, ale to tempomat neumí, on z kopce udržuje 130 (tedy bez plynu) a do kopce přidá pořádně, aby těch 130 udržel, a zdá se mi, že benzín mizí rychleji, než když šlapu na plyn. Také pohodlí plynulé jízdy není takové, mám 2,0 a každé přidání a ubrání plynu tempomatem na pětku i v cca 130 km je znát a tudíž s posádkou "nepříjemně hejbe" To je můj názor. Používám ho třeba při průjezdu obcí kde je např 70. Tam se to akorát hodí. Třeba už dnes jsou inteligentnější tempomaty než v mé Nubiře, ale asi to nebude případ nějakých dodělávek. Ty budou asi ještě horší.
Takze neviem co maz za tempomat ked ti trha... Je to super vec ked ides viac km po dialnici.
Len je pravda ze ktovie ako to bude kvalitne fungovat ked to aj s montazou stoji len par tisicok
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...