Brzdové kotouče
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Brzdové kotouče
Čau kluci.
Je pomalu na čase se postarat i o brzdy, tak zjišťuju. Jde mi čistě o cenu. Sháním přední chlazené kotouče na 13". V AD Krč stojí 640 neorig., orig u nás ve Zlíně cca 1000,- a Ferodo 2400,-
Pálky jak na tenise. Asi vyhraje neorig. z Krče, nebo máte zkušenosti s někým jiným?
Díkes ogaři.
Je pomalu na čase se postarat i o brzdy, tak zjišťuju. Jde mi čistě o cenu. Sháním přední chlazené kotouče na 13". V AD Krč stojí 640 neorig., orig u nás ve Zlíně cca 1000,- a Ferodo 2400,-
Pálky jak na tenise. Asi vyhraje neorig. z Krče, nebo máte zkušenosti s někým jiným?
Díkes ogaři.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- Reklama
Ivan prodava z GSi, jsi do nich !!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kolego, tak od mě kup GSi bzdy. Mám doma ještě jednu sadu, která mi leží v garáži. Jsou k tomu i destičky v půlce životnost! Jedná se o třmeny z Kadetta GSi.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ja si to rozmyslel a je to finalni, krome hifi uz zadny upravy delat nebudu !!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jj, to je důvod, proč jsem je odmítl, když mi je tenkrát peca nabízel, musel bych kupovat nový disky a zimní gumy .....cubafire píše:Sorry Ivane ale fakt na to uz nemam prachy. A taky se mi do toho moc nechce. Nevim jestli nekecnu blbost, ale na GSi se musi dat 14" kola ne? A ja mam 13". Takze to by toho uz bylo az moc.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nemusíš se omlouvat Jinak s tím rozměrem máš pravdu.cubafire píše:Sorry Ivane ale fakt na to uz nemam prachy. A taky se mi do toho moc nechce. Nevim jestli nekecnu blbost, ale na GSi se musi dat 14" kola ne? A ja mam 13". Takze to by toho uz bylo az moc.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project