vrela kapota
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
vrela kapota
vzdycky kdyz prijedu z jizdy, tak je hrozne horka kapota, nejde na ni udrzet ruku, je to normalni?? teplomer je v norme..
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Marro, jen pro dokreslení - mám čidlo teploty v sání. A když stojím na semaforech nebo vkoloně, tak mám teplotu v sání kolem 70 stupňů....
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ale to jsi spotrebu 5.5 / 100 asi nemel,co?Marra píše:no tak včera mě předjeli nějací buzíci v C3 s šíleným tuningem, samozřejmě z kopce a byli štastní, ale hned jak přišel kopec,tak za čtyři a byli v pr.... doma byla kapota v jednom ohni..
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nee to nemel....
naposledy to bylo kolem sedmi, ale pod tech sest se da v jet a neni to tak hrozny... vetsinou jezdim tak kolem sesti
(sakra ted abych tech pet a pul prepsal... )
No ne parkrat se podarilo jet za pet a pul, ale ne vzdy, treba brno - praha 150 - 160 km/h 8,8l
naposledy to bylo kolem sedmi, ale pod tech sest se da v jet a neni to tak hrozny... vetsinou jezdim tak kolem sesti
(sakra ted abych tech pet a pul prepsal... )
No ne parkrat se podarilo jet za pet a pul, ale ne vzdy, treba brno - praha 150 - 160 km/h 8,8l
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km