aky mate vyfuk?

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

mazesk
Kontaktovat uživatele:

aky mate vyfuk?

Příspěvek od mazesk »

ahoj vsetci, chcem sa spytat, ake mate vyfuky na svojich tatosoch? najma znacka… sebring, remus, supersprint, zappa, powerfull, KM, carzone…? co je podla vas najlepsie na 1,5 motor? plus, chcem tam este hodit nejaky KN alebo KD… ake mate skusenosti? (co sa tyka financii, nejake rozumnejsie riesenie, este studujem, takze moc rozhadzovat nemozem… :( )
nasiel som napriklad www.vyfuky.sk 17KK76 turbo antikor (neviem co je to zac ale vypada to super! :D)
Obrázek

lanos 1,5; hatchback 5D; bez výbavy :-)

(stale som tu s vami, aj ked uz velim francuzovi :) )
Reklama

richiprofi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od richiprofi »

ja tam planujem nahodit KM vyfuk...uvidima ko to poslape....filter daj bud Green alebo K&N...tod moj nazor....
mazesk
Kontaktovat uživatele:

-

Příspěvek od mazesk »

richi a co ta vyjde take KM-ko?? cca...
supersprint nie??
mam moznost mat powerfull za trojku, po znamosti, co si o tom myslis?
Obrázek

richiprofi
Kontaktovat uživatele:

este presne neviem, ako budem robit vyfuk, momentalne mam toho strasne vela a enviem, co skor...a powerbull bz som ti neodporucal, je sice lacny a dobry na zvuk, ale ma na hovno protiktlaky...
milosh

Příspěvek od milosh »

KM nedoporucuju, ty jsou polsky a kvalita nebude asi nic moc. Doporucil bych supersprint nebo layting, ten je ceskej a kvalita good - www.layting.cz nebo jak se to pise :lol:

sam budu taky davat tuhle znacku.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Uz sme to tu alebo na Nexii tusim preberali a hosi radili fakt ten Layting. Ja uz tiez zacinam premyslat lebo vcera po umyvani podvozku wapom som zistil ze uz mam dierku na koncaku a tecie tade voda :? takze este nieco vydrzi ale uz sa treba poobzerat. Chcem nieco decentne...
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

takze vcera som mal debatu s istymi chlapcami a dospeli sme k rozhodnutiu, ze pojde komplet cely vyfuk KM aj potrubie...a nemusite sa bat, ze su polske....nie su...hovoril som priamo z vyrobcom
mazesk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazesk »

dik za odpovede. ja by som chcel taky plechovejsi zvuk, taky co mierne podrazdi usi pri pedali na podlahe :D
pozeral som ten layting, cena by aj usla, zaujima ma ci to niekto dovaza aj na SVK? cez koho by sa to dalo zohnat? aj to KM-ko :-?

no, a aky priemer by tam bol najvhodnejsi?? chcem 1koncovku.

a nasiel som kontakt na supersprint kto dovaza (asi) na SVK baranek@autotechna.sk
Obrázek

mazesk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazesk »

no a nakoniec k tomu vyfuku (na sieti budem az v piatok tak to musim dneska stihnut :D )
otec (vlastnik auta) povedal, ze sa "boji", ze by vymena vyfuku mohla mat nejaky vplyv na motor, resp na kat.
dopisem neskor, prave zacina nejakym typkom hodina,........ :( :(
Obrázek

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Uz sme to preberali v Nexia fore a je tam nazor, ze vyfuky z www.vyfuky.sk su polske KM ale zase na tuningklube.sk chalani tvdia, ze na 100% nie su polske.... no a teraz neviem :roll: Taktiez ma zaujima ako sa to bude pozdavat motorceku. Vsak ked ho nahodis aspon budeme konecne vediet ako sa to sprava na lanose :lol: :oops:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
mazesk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazesk »

dopisem...
ze to moze poskodit kat, ako to bude nan vplyvat a ze tym, ze sa vymeni vyfuk, ten spoj moze hrdzaviet a tak dalej. ale nepovedal ani ano, ani nie... k tej vymene :D
ano, presne, ponukal mi obchodnik tie z www.vyfuky.sk lebo original remus stoji cca 14000, tak a tieto su za 3-4000. povedal, ze su polske, ale kvalita je uplne normalna, neviem, ci su to KM-ka ale ked tvrdis, tak asi hej, a su to univerzalne. tzn, ze si musim najst niekoho, kto mi to tam napasuje. hovoril, ze oni tieto nahadzovali na feldu, facko, TDI ibizu, ale nikto sa zatial nestazoval. zvuk zavisi aj od toho, ake to je auto... normalne je nan zaruka, je to 100% nerez a tak. len ide o to napasovanie, tak teraz ma napada otazka, nemate niekto prehlad, kolko pytaju klampiary na hodinu roboty?
tak ja neviem, musim najprv zistit co berie taky klampiar, kolko to dokopy cenovo vyjde... + ten vzduchac...
Obrázek

majo

Příspěvek od majo »

Nazdar chlapi....ked uz sme pri tych vyfukoch...o kolko sa zvysi vykon motora,pri vymene celeho vyfuku....myslim tym od motora az po koncovku....cele potrubie?????
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

majo: pri uplne vymenenom potrubi je to par konikov...lesi efekt to ma pri kompletnej uprave...sanie-motor-vyfuk
majo

Příspěvek od majo »

A kolko asi tak zhruba by ta uprava stala???? do 20 000.- by som sa vosiel????
Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

NO panove to slovo univerzalni u vyfuku KM a podobnych neznamena jen ze se musi na kazde auto trocha dopasovat ale hlavne ze je vyroben univerzalne na vsechny typy aut a ne na kazdym vam musi pridat na vykonu...(kdyz konkretnimu autu nevyhovuji univerzalni parametry toho vyfuku tak mu to na vykonu spis ubere...) jde hlavne o tlaky ve vyfukovem potrubi...(proto univerzalni-pac nijak neresi to, ze v kazdem aute jiny puvodni vyfuk...kazdy s jinym odporem...)
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby ;-)
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Odpovědět

Zpět na „LANOS“