ÚPRAVY Nexií - plány na léto
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
ÚPRAVY Nexií - plány na léto
Tak hosi ake upravy svojej kary chystate na leto
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já plánuji několik stylingových úprav (zatím bez podrobností) a snad něco s motorem, ale stále nevím nevím. Asi tu ostrou vačku a související úpravy...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ja si vyluxuju koberecky a doleju vodu do ostrikovacu
Mno, ted vazne. Uprava pouze hifi - dotlumeni dveri a to bude asi vse, uz starnu a dochazi mi, ze upravy nejsou zase tolik potreba, kdyz to jezdi v pohode
Mno, ted vazne. Uprava pouze hifi - dotlumeni dveri a to bude asi vse, uz starnu a dochazi mi, ze upravy nejsou zase tolik potreba, kdyz to jezdi v pohode
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
No nexia pride v piatok z lakovne a hned namontujem antenu na strechu spravim startovanie na gombik dam tabule na EC s nalepkami nexia clubu sport.filter digital.teplomer.Do konca leta novu hudbu radio uz mam a folie asi viac nestihnem.Brzdy a motor necham na zimu A zacnem setrit na sport.sedadla
ex: Daewoo Nexia
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Potom so mnou jedna cesta do Brna a mozes menit aj motor.kaso píše:No nexia pride v piatok z lakovne a hned namontujem antenu na strechu spravim startovanie na gombik dam tabule na EC s nalepkami nexia clubu sport.filter digital.teplomer.Do konca leta novu hudbu radio uz mam a folie asi viac nestihnem.Brzdy a motor necham na zimu A zacnem setrit na sport.sedadla
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
Radko v pohode moze byt.Radoslav Hološka píše:Neboj nic Firemanko,v sobotu opat jazdis po svojich. Ozaj,moj mechanik sa pyta,ci suhlasis,aby olej do noveho motora bol SHELL HELIX PLUS 10W40 polosynteticky.
alebo kupim ja aj filter aj polosyntetiku castrol
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
ja planujem opravit el. okno na strane vodica ktore mi uz rok nefunguje. Bolo to pred rokom v servise, vymenili mi motorcek na okne a po mesiaci prdlo lanko, tak som to zatial nechal tak. Nakolko ide leto, tak to zacina byt aktualne.
Naposledy upravil(a) Radmont dne stř čer 15, 2005 13:34, celkem upraveno 1 x.
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k
- ]Rebro[
Ja musim vyriesit nasavanie cerstveho luftu, vytlmit 5te dvere a odstranit skripanie zadnej sedacky. Kolesa necham uz tak na 13" palcoch lebo som sa poucil z jedneho clanku na nexiaclub.com v ktorom sa spomina, ze cim tensie tym lepsie a ze i niekolko klokanov a medvedikov koala z toho dostanem navrh.
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory