zakapal mi motor
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
ja budem v stredu vediet co tomu je naozaj bo servisman moj nevedel ci je to ozaj ono a nema dnes cas to rozobrat,a ja afto do piatku nepotrebujem kedze mam otcove P 106:), ale hovoril ze ked tak tak tam da univerzal za 3000 Sk tak to neni tak hrozne, za robotu nepyta skoro nic, za to vicistenie klapky som dal 100 a za vymenu koncaku vufuku 150 a samotny koncak 1490 SK, tak uvidim a dam vediet.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
2 klubový auta nepojízdný a moje v servisu se spojkou, to je ale skóre
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
konecne som sa dostal k netu ...
tak katalyzatorom to nebolo, vimenili mi vysokonapetove kable a nepomohlo, tak to tam este nehavam bo mi zas tvrdia zevraj je to rozdelovac , ale ak sa im to nepodari tak idem inde. auto teraz sice ide aj taha ale nedrzi vobec neutral a pri prekroceni asi 3000 otacok alebo pri prudkom pridani zacne svietit kontrolka motora a trochu aj poskakuje a lietaju otacky. este vraj je podozrenie na nie celkom funkcny imobilizer., lebo obcas ked sa rozsvietila kontrola tak trosku pipla aj sirena. ale iba obcas, tak ja uz fakt neviem co tomu je. necham sa prekvapit.
tak katalyzatorom to nebolo, vimenili mi vysokonapetove kable a nepomohlo, tak to tam este nehavam bo mi zas tvrdia zevraj je to rozdelovac , ale ak sa im to nepodari tak idem inde. auto teraz sice ide aj taha ale nedrzi vobec neutral a pri prekroceni asi 3000 otacok alebo pri prudkom pridani zacne svietit kontrolka motora a trochu aj poskakuje a lietaju otacky. este vraj je podozrenie na nie celkom funkcny imobilizer., lebo obcas ked sa rozsvietila kontrola tak trosku pipla aj sirena. ale iba obcas, tak ja uz fakt neviem co tomu je. necham sa prekvapit.
Kaso a na co by ti ta cievka v aute bola..
..ked pri vymene cievky musish rozobrat cely rozdelovac...
..a co ked je tam vadny ten el. modul, teda ta "cierna skatulka" ..??
...........
ako som tu f jednej teme pisal, tak tatkovi ten zly modul sposoboval
nepravidelny chod motora, co som nakoniec zistil az meranim zo stroboskopom,
ale motor viac-menej bezal, uz ked bol v otackach cca nad 1300ot./min.
na volnobehu to malo problem z "udrzanim sa v chode"..
..ked pri vymene cievky musish rozobrat cely rozdelovac...
..a co ked je tam vadny ten el. modul, teda ta "cierna skatulka" ..??
...........
ako som tu f jednej teme pisal, tak tatkovi ten zly modul sposoboval
nepravidelny chod motora, co som nakoniec zistil az meranim zo stroboskopom,
ale motor viac-menej bezal, uz ked bol v otackach cca nad 1300ot./min.
na volnobehu to malo problem z "udrzanim sa v chode"..