Předpokládám, že za ty peníze je k tomu na dobu jednoho roku přičmoudlej občan, kterej myje okna zevnitř ?Ondras píše: Doufám, že za těch 1200 něco vydrží...
Válím se Extrémně tiše
Moderátor: Blue Lanos
Re: Válím se Extrémně tiše
- Reklama
Kupuju jen gumičky a ještě mi dají vybrat barvu a cena je tuším 30,- za pár a jsou silikonový
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Takový šedý ( grafitový) , strašně špiněj ruce při montáži , jsou dobrý na zimu , perfektně stíraj a nepřimrzá k nim voda s ostřikovačů , ale po zimě jsou na vyhození , protože zpuchří a uplně se podélce utrhne ten břit
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Beru neco podobnyho, jen mam dojem, ze asi za 50 za kus...Richard píše:Kupuju jen gumičky a ještě mi dají vybrat barvu a cena je tuším 30,- za pár a jsou silikonový
Coze? U me po 4 max 6 mesicich maji dost .Loobo píše:jak tak na to koukam, tak jsem asi jedinej, co tam ma 5tym rokem ty originaly co?
Zatim s nima nebyl vubec problem, ale juknu jestli nejsou zpuchrely
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to super. Zatím mi je nikdo nešlohnul i když Mates stál 3 týdny na parkovišti, co jsem byl ve Finsku (šlohli mi jen 2 zbývající chrom. čepičky ventilků). Naštěstí jsou Valea poměrně nenápadné. Stírají furt velmi hezky. Už jsem viděl na autoburze imitaci za asi 300Kč, ale asi to nebude ono...zabijec píše:Ondráši, jaké máš po pár měsících zkušenosti se stěrači Valeo, nebo už ti je někdo šlohnul?
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Taky se přidávám do seznamu spokojených uživatelů ValeaOndras píše:Je to super. Zatím mi je nikdo nešlohnul i když Mates stál 3 týdny na parkovišti, co jsem byl ve Finsku (šlohli mi jen 2 zbývající chrom. čepičky ventilků). Naštěstí jsou Valea poměrně nenápadné. Stírají furt velmi hezky. Už jsem viděl na autoburze imitaci za asi 300Kč, ale asi to nebude ono...zabijec píše:Ondráši, jaké máš po pár měsících zkušenosti se stěrači Valeo, nebo už ti je někdo šlohnul?
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..