Problem s elektrikou
Moderátor: Blue Lanos
Problem s elektrikou
Prosim niekoho, kto ma k dispozicii elektricku schemu na DAEWOO ESPERO 1,5 ci by mi ju nemohol poskytnut. Linky ktore som tu nasiel su nefunkcne. Dvoch ludi som tu uz oslovil, ale zatial sa mi neozvali. Mam problem s elektrikou a bez schemy je to velmi obtiazne hladat. Vyraza mi poistku 20A (hodiny, radio, vystraha, svetlo vnut. ovetlenia). Ak mi niekto mozete pomoct, bol by som povdacny.
fuzac@post.sk
fuzac@post.sk
- Reklama
ahoj schema mam ale v praci.a nevim jak to nejak vyresit.jen slibuji ze to zitra vyfotim a zkusim to nejak vyresit.a navic se podivam jak to tam vede a zkusim ti to popsat.snad budu mit na to vsecko cas.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Ano poistku zacalo vyrazat samo od seba, nic som nezapajal ani ani nespekuloval. Mam podozrenie ako by sa nikde predral kablik na kostru.
Od poistky ide jeden kablik a zo schemy by som zistil, kde cestuje a tam ho odpojil. Potom by som sa pustil smerom k jednotlivym spotrebicom. Ale ved to uz je znamy postup.
Od poistky ide jeden kablik a zo schemy by som zistil, kde cestuje a tam ho odpojil. Potom by som sa pustil smerom k jednotlivym spotrebicom. Ale ved to uz je znamy postup.
neskusal si vybrat tu poistkovu skrinku a pozri ci tie kable su v poriadku,a potom uz len ist k spinacke,bude to fuska ,budes musiet rozobrat kryt spinacky,zmeraj na poistke alebo pred poistkou ci je tam kostra alebo stalych 12 voltov
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele: