Buď v klidu. Dneska u nás stál N95 27,20 Kč (Slovnaft) a podle TV zpráv byl včera N95 v Praze za víc než 29,- Kč. Takže cena 35,50 Sk je přinejmenším srovnatelná. Nevím, kde schomi vzal tu cenu 25,50 Kč.mipo píše: Tak to je na šľak trafenie!!! Do včera som v Žiline tankoval za 34,60, dnes už je cena cca. 35,50. Stále ide o výhodné ceny oproti iným mestám.
Keď si cenu prepočítam z KČ na SK, tak je o 3SK výhodnejšia:-( Keď pôjdem nabudúce z ČR, tak si natankujem plnú nádrž a k tomu 4 kanistre:-)
Spotřeba Kalos
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
O ktorú pumpu v/pri UH ide?schomi píše:Nejsem z PRAHY! V teplicích je jedna z nejlevnějších pumpm v ČR pak je taky u Uherskýho HRADIŠTĚ, A TAKY u plzně. Fakt nekecám! Je sice pravda, že benzín pujde nahoru, takže je možný že je cena momentálně trochu vyšší. Ale zase ty kolony tam to je hrůza to stojíta až na nejbližší křižovatce!
I v Praze, kdyz sem jel v patek, tak N95 za 26.90, v nedeli uz to zdrazili za 27.20 nebo 27.30.Mirek píše:Buď v klidu. Dneska u nás stál N95 27,20 Kč (Slovnaft) a podle TV zpráv byl včera N95 v Praze za víc než 29,- Kč. Takže cena 35,50 Sk je přinejmenším srovnatelná. Nevím, kde schomi vzal tu cenu 25,50 Kč.mipo píše: Tak to je na šľak trafenie!!! Do včera som v Žiline tankoval za 34,60, dnes už je cena cca. 35,50. Stále ide o výhodné ceny oproti iným mestám.
Keď si cenu prepočítam z KČ na SK, tak je o 3SK výhodnejšia:-( Keď pôjdem nabudúce z ČR, tak si natankujem plnú nádrž a k tomu 4 kanistre:-)
Myslím, že to odpovídá, mezi 1,4 8V a 16V není velký rozdíl ve výkonu, ale ve spotřebě ano. Taky jsem se rozhodoval, zvítězil 16V, protože jezdím taky nejvíc po městě. S klimou, teď měsíc co jsou vedra, jezdím také do 8l, je to 1/2-3/4 l. navíc.mipo píše:Tak som dnes počítal spotrebu po 2000km a vyšlo mi to na 8,4l/100km. Trochu mi to vyrazilo dych, ale na druhej strane z toho 1700km bolo najazdených po meste.
Pietro
Re: spotřeba
Ne možná, ale určitě. Jestli je to s klimou, tak je to po městě víc, než dobrý.Tompetr píše:Já už to neřeším Jezdím s dlouhodobým průměrem 7,5 l a vypínat kvůli tomu klímu nehodlám 90% cest mám ve městě takže bych měl být možná spokojený....
Re: omyl
Jak jezdí Kalos 1,2 se zapnutou klimatizací? U 1,4 je to sakra poznat, auto je línější než obvykle. U 1,2 to musí být krize, ne?Tompetr píše:ten příspěvek je ode mne, nějak jsem si nevšiml, že nejsem zalogovaný....
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005