Plastové prahové nádstavce
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Plastové prahové nádstavce
Nazdar kluci. Potřebuju poradit. Chci si udělat ,,plastový prahy,, jako má například Ivánek nebo Verusamira.
V C.P.A. Tuningu kam jezdim by mi to udělali sakum prdum za 5000.
raději bych si je udělal sám.
A potřeboval bych vědět jak se to zam uchycuje. V tý firmě to lepí. Nevíte co je to za tmel nebo lepidlo????? Nechci to tam totiž vrtat do prahů. aby mi to zrezlo.
A jaký typ těch nádstavců si mám koupit. jestli univerzály nebo jestli jsou na Nessinu, ale tam by padli na Kadetta sedana že jo???
Univerzály se mi kupovat nechce. to se musí řezat a jak tam potom udělat ty hladké hrany.
S barvou to neřešim, nechám si jí namíchat a teď táta koupil vzduchovej kompresor a v sadě je tam i pistol tak bych to nacákal sám.
V C.P.A. Tuningu kam jezdim by mi to udělali sakum prdum za 5000.
raději bych si je udělal sám.
A potřeboval bych vědět jak se to zam uchycuje. V tý firmě to lepí. Nevíte co je to za tmel nebo lepidlo????? Nechci to tam totiž vrtat do prahů. aby mi to zrezlo.
A jaký typ těch nádstavců si mám koupit. jestli univerzály nebo jestli jsou na Nessinu, ale tam by padli na Kadetta sedana že jo???
Univerzály se mi kupovat nechce. to se musí řezat a jak tam potom udělat ty hladké hrany.
S barvou to neřešim, nechám si jí namíchat a teď táta koupil vzduchovej kompresor a v sadě je tam i pistol tak bych to nacákal sám.
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Franto, pokud vím, tak prahy z Kadetta nepasují, ale zkus zajet do nějakého obchodu s tuningem a vybírej z jiných aut - třeba tam nějaké prahy padnou. Ale obecně bych si raději vybral prahy, které se mi budou líbit a ty na auto dopasoval. Je to laminát, takže to není zase až takový problém.
Prahy nevrtej! ale přilep lepidlem (např. Teroson) a zespodu je uchyť kovovýma páskama ke spodku autu (opět lepidlem).
Jen se připrav na to, že originální zvedák Ti bude k ničemu a že si budeš muset koupit "panenku".
Prahy nevrtej! ale přilep lepidlem (např. Teroson) a zespodu je uchyť kovovýma páskama ke spodku autu (opět lepidlem).
Jen se připrav na to, že originální zvedák Ti bude k ničemu a že si budeš muset koupit "panenku".
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel že kadett má úplně stejný prahy. no kouknu po nějakejch. Na ty pásky sem koukal jak to máš udělaný v Milovicích.
Já to tam v žádném případě vrtat nebudu. Jo ale já mám ty prahy natřený zespod asvaltem, nebude se to muset od něj před lepenim očistit???
A kolik to lepidlo stojí. Docela se toho bojim. Nechtělo by to dát na klubové stránky návod???
Ale když to budu zakracovat tak jak udělám tu hladkou hrahu na krajích.
Jo a co na zdviži neroštípaj mi je???
Já to tam v žádném případě vrtat nebudu. Jo ale já mám ty prahy natřený zespod asvaltem, nebude se to muset od něj před lepenim očistit???
A kolik to lepidlo stojí. Docela se toho bojim. Nechtělo by to dát na klubové stránky návod???
Ale když to budu zakracovat tak jak udělám tu hladkou hrahu na krajích.
Jo a co na zdviži neroštípaj mi je???
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Svobiku, termín "univerzály na Nexii" je blbost. Buď univerzály (tedy na jakékoli auto), nebo přímo na Nexii.S.v.o.b.i.k píše:Když budeš shánět,tak seženeš univerzály přímo na to a nemusí je ani řezat,stačí minimální úpravy a je to...Já je mám taky a vypadají fajn....
Ale Franto, jak jsem už psal, najdi si prahy, které se Ti líbí a ty si na auto dopasuj. Kdyby bylo dlouhé nebo krátké, rozřízni je třeba v půjce a dolaminuj, kolik potřebuješ.
To lepidlo je hodně drahý, kolem 500, tuším, za tubu.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Ivane to si asi blbe pochopil,jsou to univerzály na jakýkoli auto,ale padly mi pYímo na nexii...
Naposledy upravil(a) S.v.o.b.i.k dne pát čer 10, 2005 23:27, celkem upraveno 1 x.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
jo presne tak, vsechno se dolaminuje, ja teda jen rikam co vidim, kdyz to delame, nekdo to laminuje i primo k autu, je to hodne ruzne, vsiml jsem si, ze hodne laminuji ty slabe plasty tim kevralovym (vlaknem)platnem, je hodne jemny a da se dobre opacovavat.Ivan píše:Svobiku, termín "univerzály na Nexii" je blbost. Buď univerzály (tedy na jakékoli auto), nebo přímo na Nexii.S.v.o.b.i.k píše:Když budeš shánět,tak seženeš univerzály přímo na to a nemusí je ani řezat,stačí minimální úpravy a je to...Já je mám taky a vypadají fajn....
Ale Franto, jak jsem už psal, najdi si prahy, které se Ti líbí a ty si na auto dopasuj. Kdyby bylo dlouhé nebo krátké, rozřízni je třeba v půjce a dolaminuj, kolik potřebuješ.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Hele spoj jsem normálně slaminoval a jako lepidlo se dá použít normální tmel se skelnym vláknem za kiloIvan píše:Svobiku, termín "univerzály na Nexii" je blbost. Buď univerzály (tedy na jakékoli auto), nebo přímo na Nexii.S.v.o.b.i.k píše:Když budeš shánět,tak seženeš univerzály přímo na to a nemusí je ani řezat,stačí minimální úpravy a je to...Já je mám taky a vypadají fajn....