Chevrolet Lacetti 1.4 - megatest

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Akri píše:No tak to vubec :twisted:
Ja nubiru chtel a nebyla zadna :cry: pak prisel lanos a objevila se nubira, ja myslel, ze me mrskne :twisted: ale uz jsem si zvykl :lol:
Já zas čekal na slevy... prej nebudou. Koupil jsem za 450 a do roka se prodává stejnej lacík co muj za 350.... :lol: :lol: :lol:
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Reklama

Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

No jo, vis jak je to, to je se vsim, to bys musel jen furt na neco cekat :twisted: :lol: :twisted:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Jarda69

Příspěvek od Jarda69 »

Akri píše:pak prisel lanos a objevila se nubira, ja myslel, ze me mrskne
Tak to se ti nedivím, já jsem tuhle zachránil před odvozem do bazaru :D
Mám ji 3/4 roku, je v původním stavu - až na pár funkčních, ne vzhledových doplňků, které jsem tam dal a má ještě i origo pneu :lol:
Navíc si myslím, že na tomhle autě toho jde různými doplňky víc zkazit, než vylepšit, totéž si myslím o N III / Lacetti, do které bych určitě šel, kdybych neměl to co mám... Mě to ještě několik let při mých nárocích na pohodlné rodinné auto bude dobře sloužit 8)
Nubira II-2000, 1.6/16V, 40000 km, v zimě nejezdí
hs

Příspěvek od hs »

tak ještě k tomu sedanu 1.4 SE to je Star s klimou. Mám ho od ledna - byla to předváděčka a za měsíc jdu teprve na garančku. Spotřeba při 1/3 město 2/3 Brno-Ova tak 7,4 teď s klimou 7,7. Jezdím spíš podle předpisů tj. 60/100/140. Nejvíc jsem jel 170, ještě by to asi trochu šlo. Jestli motor stačí záleží co jsi měl předtím - já Favorita a stímto jsem moc spokojený. Srovnání s firemní Fábii Combi 1,4 - připadá mi silnější. Na dálnici Brno - Ova udrží na 5ku stálou rychlost 140 celou cestu - otáčky cca 4000.

Auto nemělo žádný problém, problém je spíš v dealerech. Za půl roku jsem nesehnal do kufru plastovou vaničku. Můj dealer je BS auto Brno - viz nějaké téma tady okolo úniku chladící kapaliny. Je společný i pro Opel a buď kašle na Deawoo/Chevy nebo na vše levné nebo prostě nestíhaj - nevím. S pěkným přístupem-chováním jsem se setkal v Ostravě, ale mají tam dost těsné podmínky a jezdím tam jen občas za rodinou. Teď mi na parkovišti rozbili pravou zadní lampu a už týden na ni v Brně čekám - musel jsem dát i zálohu.

Jízdní vlastnosti: pokud nezávodíš tak se nenaklání, na osamělé díře/hrbolu se pěkně zhoupne. Horší je to s dálnicí s panelama např. Brno-Vyškov, kde se to tak nějak rozhodí a máš pocit jako že to skáče. Když jsme jeli ve čtyřech tak mi to připadalo daleko lepší.

Řazení je přesné, ale má trochu delší dráhy a jde tíž. Ve Fábii je řazení lepší. Dal jsem si parkovací asistent a i když občas pískne jak chce tak na zajíždění do podélné řady je OK. Couvat musíš na zrcátka - sedan.

Pokud máš nějaký další dotaz, klidně napiš.
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Jarda69 píše:
Akri píše:pak prisel lanos a objevila se nubira, ja myslel, ze me mrskne
Tak to se ti nedivím, já jsem tuhle zachránil před odvozem do bazaru :D
Mám ji 3/4 roku, je v původním stavu - až na pár funkčních, ne vzhledových doplňků, které jsem tam dal a má ještě i origo pneu :lol:
Navíc si myslím, že na tomhle autě toho jde různými doplňky víc zkazit, než vylepšit, totéž si myslím o N III / Lacetti, do které bych určitě šel, kdybych neměl to co mám... Mě to ještě několik let při mých nárocích na pohodlné rodinné auto bude dobře sloužit 8)
ja uz bych ted asi nemenil, ale tenkrat me to mrzelo, celou dobu nic a pak tam stala, najeto 60tisic, plyn, kombajn, servisovana ve znackovym :lol: to jsem celej já :D
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“