Já zas čekal na slevy... prej nebudou. Koupil jsem za 450 a do roka se prodává stejnej lacík co muj za 350....Akri píše:No tak to vubec
Ja nubiru chtel a nebyla zadna pak prisel lanos a objevila se nubira, ja myslel, ze me mrskne ale uz jsem si zvykl
Chevrolet Lacetti 1.4 - megatest
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Reklama
Tak to se ti nedivím, já jsem tuhle zachránil před odvozem do bazaruAkri píše:pak prisel lanos a objevila se nubira, ja myslel, ze me mrskne
Mám ji 3/4 roku, je v původním stavu - až na pár funkčních, ne vzhledových doplňků, které jsem tam dal a má ještě i origo pneu
Navíc si myslím, že na tomhle autě toho jde různými doplňky víc zkazit, než vylepšit, totéž si myslím o N III / Lacetti, do které bych určitě šel, kdybych neměl to co mám... Mě to ještě několik let při mých nárocích na pohodlné rodinné auto bude dobře sloužit
Nubira II-2000, 1.6/16V, 40000 km, v zimě nejezdí
tak ještě k tomu sedanu 1.4 SE to je Star s klimou. Mám ho od ledna - byla to předváděčka a za měsíc jdu teprve na garančku. Spotřeba při 1/3 město 2/3 Brno-Ova tak 7,4 teď s klimou 7,7. Jezdím spíš podle předpisů tj. 60/100/140. Nejvíc jsem jel 170, ještě by to asi trochu šlo. Jestli motor stačí záleží co jsi měl předtím - já Favorita a stímto jsem moc spokojený. Srovnání s firemní Fábii Combi 1,4 - připadá mi silnější. Na dálnici Brno - Ova udrží na 5ku stálou rychlost 140 celou cestu - otáčky cca 4000.
Auto nemělo žádný problém, problém je spíš v dealerech. Za půl roku jsem nesehnal do kufru plastovou vaničku. Můj dealer je BS auto Brno - viz nějaké téma tady okolo úniku chladící kapaliny. Je společný i pro Opel a buď kašle na Deawoo/Chevy nebo na vše levné nebo prostě nestíhaj - nevím. S pěkným přístupem-chováním jsem se setkal v Ostravě, ale mají tam dost těsné podmínky a jezdím tam jen občas za rodinou. Teď mi na parkovišti rozbili pravou zadní lampu a už týden na ni v Brně čekám - musel jsem dát i zálohu.
Jízdní vlastnosti: pokud nezávodíš tak se nenaklání, na osamělé díře/hrbolu se pěkně zhoupne. Horší je to s dálnicí s panelama např. Brno-Vyškov, kde se to tak nějak rozhodí a máš pocit jako že to skáče. Když jsme jeli ve čtyřech tak mi to připadalo daleko lepší.
Řazení je přesné, ale má trochu delší dráhy a jde tíž. Ve Fábii je řazení lepší. Dal jsem si parkovací asistent a i když občas pískne jak chce tak na zajíždění do podélné řady je OK. Couvat musíš na zrcátka - sedan.
Pokud máš nějaký další dotaz, klidně napiš.
Auto nemělo žádný problém, problém je spíš v dealerech. Za půl roku jsem nesehnal do kufru plastovou vaničku. Můj dealer je BS auto Brno - viz nějaké téma tady okolo úniku chladící kapaliny. Je společný i pro Opel a buď kašle na Deawoo/Chevy nebo na vše levné nebo prostě nestíhaj - nevím. S pěkným přístupem-chováním jsem se setkal v Ostravě, ale mají tam dost těsné podmínky a jezdím tam jen občas za rodinou. Teď mi na parkovišti rozbili pravou zadní lampu a už týden na ni v Brně čekám - musel jsem dát i zálohu.
Jízdní vlastnosti: pokud nezávodíš tak se nenaklání, na osamělé díře/hrbolu se pěkně zhoupne. Horší je to s dálnicí s panelama např. Brno-Vyškov, kde se to tak nějak rozhodí a máš pocit jako že to skáče. Když jsme jeli ve čtyřech tak mi to připadalo daleko lepší.
Řazení je přesné, ale má trochu delší dráhy a jde tíž. Ve Fábii je řazení lepší. Dal jsem si parkovací asistent a i když občas pískne jak chce tak na zajíždění do podélné řady je OK. Couvat musíš na zrcátka - sedan.
Pokud máš nějaký další dotaz, klidně napiš.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja uz bych ted asi nemenil, ale tenkrat me to mrzelo, celou dobu nic a pak tam stala, najeto 60tisic, plyn, kombajn, servisovana ve znackovym to jsem celej jáJarda69 píše:Tak to se ti nedivím, já jsem tuhle zachránil před odvozem do bazaruAkri píše:pak prisel lanos a objevila se nubira, ja myslel, ze me mrskne
Mám ji 3/4 roku, je v původním stavu - až na pár funkčních, ne vzhledových doplňků, které jsem tam dal a má ještě i origo pneu
Navíc si myslím, že na tomhle autě toho jde různými doplňky víc zkazit, než vylepšit, totéž si myslím o N III / Lacetti, do které bych určitě šel, kdybych neměl to co mám... Mě to ještě několik let při mých nárocích na pohodlné rodinné auto bude dobře sloužit
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se