Já jsem to udělal!
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Krasavec, libovka, no co vic dodat
dej auto na www.autodoplnky.cz a dam ti hlas
dej auto na www.autodoplnky.cz a dam ti hlas
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Normálně 2.1 a 2.3. Nevím, že by se měl nízký profil foukat víc, ale raději se na to poptám.zabijec píše:Ještě Ondráši napiš, na kolik foukáš ty gumy. Asi to bude podstatně víc než původní, když mají tak nizoučký profil
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
no trosku radsi jo, jinak ti to prvni tvrdsi vymol vezme az na disk ... ty 2.3 bych videl optimalni. Vzadu to o moc tvrdsi vzit nemuzes - zadek je lehky a desne by skakal, predek min jak 2.3 je fakt o diskOndras píše:Normálně 2.1 a 2.3. Nevím, že by se měl nízký profil foukat víc, ale raději se na to poptám.zabijec píše:Ještě Ondráši napiš, na kolik foukáš ty gumy. Asi to bude podstatně víc než původní, když mají tak nizoučký profil
-
- Kontaktovat uživatele:
OK, tak ja to nabuším a budu pozorovat jestli nejezím na boulijakub píše:no trosku radsi jo, jinak ti to prvni tvrdsi vymol vezme az na disk ... ty 2.3 bych videl optimalni. Vzadu to o moc tvrdsi vzit nemuzes - zadek je lehky a desne by skakal, predek min jak 2.3 je fakt o disk
|\/| /\ '|' | '/.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ondro, gratuluji! Opravdu pěkné... jen prosím prosím ten lak, jo?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
No, popravdě jsem o tom už uvažoval - spodek černý (zhruba do úrovně horní linky nárazníků) a vršek v metle. Ještě lepší by ale byl celolak s spodkem (od dolní hrany oken) v jedné barvě a vrškem v jiné... Nápadů je dost, ale ty nejhezčí jsou taky nejdražší ...jakub píše:nj, ale byt ondrou tak zvazim co lakovat do jaky barvy, jestli ono by nebylo pekny mit ho dvoubarevnyho - cerno-bronzovyho
|\/| /\ '|' | '/.
Dyt mas cas, tak jen jde o to, to rozhodnuti neuspechat, me osobne treba nijak nevadi ani stavajici stav - na fotkach mi to neprijde nijak rusivy (tim, ze mas ty prahy ted taky do cerne - pominu provedeni), tak to pusobi kompaktnim dojmem.Ondras píše:No, popravdě jsem o tom už uvažoval - spodek černý (zhruba do úrovně horní linky nárazníků) a vršek v metle. Ještě lepší by ale byl celolak s spodkem (od dolní hrany oken) v jedné barvě a vrškem v jiné... Nápadů je dost, ale ty nejhezčí jsou taky nejdražší ...jakub píše:nj, ale byt ondrou tak zvazim co lakovat do jaky barvy, jestli ono by nebylo pekny mit ho dvoubarevnyho - cerno-bronzovyho
Cili ja si myslim, ze todle je zrovna z kategorie "rozhodne nespecha"
Kola jsou fakt mazec, Matyskovi to ted dooooost slusi..
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Tak som matizkovi objednal pod stromcek nove letne gumy
Ale este o tom nevie tak pssss
http://www.e-pneu.cz/hledej_pneu.php?s= ... &ra=n&po=v
na jar dostane aj disky a mozme jazdit.
Neni to sice taka divocinka jak Ondro,ale aj toto hadam bude pekne
Ale este o tom nevie tak pssss
http://www.e-pneu.cz/hledej_pneu.php?s= ... &ra=n&po=v
na jar dostane aj disky a mozme jazdit.
Neni to sice taka divocinka jak Ondro,ale aj toto hadam bude pekne
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje