To je lahůdka!
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
To je lahůdka!
Tak jsem právě dojel a musím se podělit Nejdříve mi začalo svítit na palubce ABS. Jedu dál a zapínám blinkr a málem mi vypadnou oči, když koukám na rafičky tachometru a otáčkoměru - normálně si tikají do taktu s blinkrem! Aniž by to mělo skutečnej vliv na otáčky nebo rychlost. Dokonce se to skoro doplňovalo s rytmem hudby z rádia.) Nic malýho - rafičky se vychylovaly docela slušně. Sci-fííííí doufám, že to je jen baterka, protože jinak......
Daewoo Nubira 2.0 CDX, 98 rok, 98kW, Hatchback
- Reklama
Raficky? co to proboha je? myslis doufam rucicky
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ele, je asi jedno, jestli máš ručičky, nožičky, nebo rafičky, ale důležité je, že žijou svým vlastním životem a tak vlastně máš v kapličce s přístroji takové roztleskávačky, které tě při každém předjížděcím manévru uvedou do tranzu
Možná bych mrkl na nějakou kostru????
Možná bych mrkl na nějakou kostru????
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
teda co vy vsecko neresite.rucicky i raficky se u nas použivaj a opravdu to vypada na kostru budíku.(teda u nubiry jsou pod palubkou ve svazku takove spojky)a ty nam dost často zlobi.a tohle na to vypada.ty spojky maj ruzne barvy a neni jednoduche se k nim dostat.zkusim se podivat ktera to muže být.ale nevim nemam moc cas.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil