Piskani brzd - vase zkusenosti?
Moderátor: Blue Lanos
Piskani brzd - vase zkusenosti?
Hoj,
mam novy kotouce a desky, po najeti asi 1000km si to v pohode sedlo, to jo, ale strasne to piska. nejvic pri lehkym dobrzdovani, ale je to vazne hlasity...
chystam se o vikendu vyndat desticky, ocistit rez, jestli tam nejaka bude a namazat desticky zezadu a z boku medenou pastou, jak mi nekdo poradil. mate s tim zkusenosti? pomuze to? dik
mam novy kotouce a desky, po najeti asi 1000km si to v pohode sedlo, to jo, ale strasne to piska. nejvic pri lehkym dobrzdovani, ale je to vazne hlasity...
chystam se o vikendu vyndat desticky, ocistit rez, jestli tam nejaka bude a namazat desticky zezadu a z boku medenou pastou, jak mi nekdo poradil. mate s tim zkusenosti? pomuze to? dik
- Reklama
casto to opravdu delaji destičky spatna smes.zkus je vyndat a lehce zdrsnit.a (i když to vypada strasne)udelat lehce rýhy do kotouče (svisle)nam to pomaha a nicemu to nevadi.rýhy za chvilku zmizi a pak je klid.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
dik to uz sem taky nekde zasleh, ale moc sem tomu neveril jak velky a kolik tech ryh? staci treba ctyrikrat lehce riznout pilkou na zelezo?palikx píše:casto to opravdu delaji destičky spatna smes.zkus je vyndat a lehce zdrsnit.a (i když to vypada strasne)udelat lehce rýhy do kotouče (svisle)nam to pomaha a nicemu to nevadi.rýhy za chvilku zmizi a pak je klid.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
bohuzel znacku nevim, menili to v bazaru i s kotoucema, nez sem daewoo koupil... tvrdy budou urcite, ale zase se mi je nechce menit, kdyz sou novy, rad bych to udelal cestou nejmensiho odporuJRD McLAREN píše:No tie dosticky to bubu urcite...
neviesh povedat znacku, alebo nieco o tych dostickaach..??
Na tatkovej nexii su taqe co piskaju len za mokra, aj to len chvilku,
Ja som si na svoje kupil ORIG. DAEWOO a to mi piskalo iba asi tak cca tyzden,
kym si to sadlo... odvtedy je ticho....
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
U nás to děláme pilníkem nabroušeným na plocho jako šábr aby to mělo trochu sílu ty rýhy a děláme je s odstupem asi 2-3 cm kolem do kola z vnější i vnitřní strany jako když máš sportovní kotouče takové ty drážky ale mnohem slabšísmidra píše:dik to uz sem taky nekde zasleh, ale moc sem tomu neveril jak velky a kolik tech ryh? staci treba ctyrikrat lehce riznout pilkou na zelezo?palikx píše:casto to opravdu delaji destičky spatna smes.zkus je vyndat a lehce zdrsnit.a (i když to vypada strasne)udelat lehce rýhy do kotouče (svisle)nam to pomaha a nicemu to nevadi.rýhy za chvilku zmizi a pak je klid.