Brněnský Autosalon - Spark
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Brněnský Autosalon - Spark
Jak mi bylo nařízeno, fotil jsem ho jako zřízený. BTW. ten zelený kousek je TEN konkrétní kus, kterým budu jezdit někdy po 15.6.
První postřehy: Ty budíky uprostřed nejsou naživo tak děsné. Sedačky jsou větší, hlubší pohodlnější. Řazení na místě funguje naprosto fantasticky!
Zbytek je u mě tady: http://matiz.uragan.cz/autosalon_spark.php
První postřehy: Ty budíky uprostřed nejsou naživo tak děsné. Sedačky jsou větší, hlubší pohodlnější. Řazení na místě funguje naprosto fantasticky!
Zbytek je u mě tady: http://matiz.uragan.cz/autosalon_spark.php
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
Re: Brněnský Autosalon - Spark
jj, hlavně řazení z trojky na dvojku musí jít na místě úplně fantasticky . Jenže praxe holt bývá ve všem jiná, nejen v řazení .Ondras píše:Řazení na místě funguje naprosto fantasticky!
-
- Kontaktovat uživatele:
Naja, Docente, ale já porovnávám chování fofrklacku na místě Matiz I vs. Spark a je to skutečně nebe-dudy. Pochopitelně po testech budu vědět víc.Docent píše:jj, hlavně řazení z trojky na dvojku musí jít na místě úplně fantasticky . Jenže praxe holt bývá ve všem jiná, nejen v řazení .
|\/| /\ '|' | '/.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, bílé i kouřové. Proč se ptáš, máš zájem?Docent píše:Už na to dělaj v Polsku bílý a kouřový blinkry ?
|\/| /\ '|' | '/.
To by ale bylo dobrý vědět, jestli propojení mezi šaltpákou a převodovkou nebylo někde rozpojený . BTW před dávnými léty byla uváděna do provozu elektrifikovaná trať ČSD. Velká sláva, pozváni soudruzi tajemníci na nejvyšších úrovních, televize... Malý problémek byl v tom, že to nebylo hotový, takže v drátech nebyla šťáva. Naštěstí místo slavnostního uvádění do provozu bylo v zatáčce, takže tým odborníků ČSD propočítával délku a rychlost vlaku, aby vzadu za soupravou moh jet diesel, který to všechno tlačil, a nebyl vidět do té doby, než soudruzi přestříhnou pásku a odebéřou se chlastat... .Ondras píše:Naja, Docente, ale já porovnávám chování fofrklacku na místě Matiz I vs. Spark a je to skutečně nebe-dudy. Pochopitelně po testech budu vědět víc.
Zatím ne, minulý týden jsem měl od Opla půjčenou Corsu 1,2 v rámci Velkolepých testovacích jízd (BTW víc jak 3 roky jsem jezdil s Fóbií 1,4 MPI, ujel 98 kkm a musím říct, že ta Fóbie Corse nesahá ani po kotníky) a teď jsem dost na rozpacích - nový nebo spíš mírně ojetý auto plánuju do 2 let, tak jestli Sparka nebo Corsu... Matýzek nejezdí špatně, ale ta Corsička byla úžasně živá (když jsem si ji půjčoval, tak měla 2800 km, takže nebyla ani pořádně zajetá), ujel jsem s ní rovných 500 km, celou cestu puštěná klimatizace, spotřeba 6,3 l/100 km, kufr o dost větší... A teď Ondro raď !Ondras píše:Ano, bílé i kouřové. Proč se ptáš, máš zájem?
Jak tak nato pozeram tak Spark uz je uplne ine auto ako matiz I-II.Zbytek je u mě tady: http://matiz.uragan.cz/autosalon_spark.php
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bych měl radit auto +/- dané velikosti teď hned z místa, tak mohutný dojem ve mně zanechal nový Swift! Chystám se na zkušební jízdyDocent píše:A teď Ondro raď !
|\/| /\ '|' | '/.
-
- Kontaktovat uživatele:
V ČR od 199.000 KčAdrian píše:Vie niekto kolko Spark stoji?
|\/| /\ '|' | '/.
Ja som bol na skusobnej jazde a je to fakt super auticko.Pokud bych měl radit auto +/- dané velikosti teď hned z místa, tak mohutný dojem ve mně zanechal nový Swift! Chystám se na zkušební jízdy
Hlavne ta motorizacia a podvozok pri jeho rozmeroch nemaju chybu.
Isli sme v 1.3ke traja a do otacok sa dostaval s uplnou lahkostou
Vidno ze kolegovia z Japonska sa posnazili...
..osobne keby som menil Matizka,tak urcite za swifta....
...akurat ta cena je trosku niekde inde
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
vim, ze jsem defka , ale taktez se musim klonit ke swiftu, jednak ta motorizace a obecne rozsiritelnost, tunitelnost, ... a v neposledni rade ma budiky na mem oblibenem miste (u volantu!)Ondras píše:Pokud bych měl radit auto +/- dané velikosti teď hned z místa, tak mohutný dojem ve mně zanechal nový Swift! Chystám se na zkušební jízdyDocent píše:A teď Ondro raď !
http://www.daewoo-ostrava.cz/matiz_vybava.aspAdrian píše:Vie niekto kolko Spark stoji?