Brněnský Autosalon - Spark

Moderátor: Blue Lanos

Ondras
Kontaktovat uživatele:

Brněnský Autosalon - Spark

Příspěvek od Ondras »

Jak mi bylo nařízeno, fotil jsem ho jako zřízený. BTW. ten zelený kousek je TEN konkrétní kus, kterým budu jezdit někdy po 15.6. :lol:

První postřehy: Ty budíky uprostřed nejsou naživo tak děsné. Sedačky jsou větší, hlubší pohodlnější. Řazení na místě funguje naprosto fantasticky!

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zbytek je u mě tady: http://matiz.uragan.cz/autosalon_spark.php
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Reklama

Docent

Re: Brněnský Autosalon - Spark

Příspěvek od Docent »

Ondras píše:Řazení na místě funguje naprosto fantasticky!
jj, hlavně řazení z trojky na dvojku musí jít na místě úplně fantasticky :lol: . Jenže praxe holt bývá ve všem jiná, nejen v řazení :twisted: .
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Docent píše:jj, hlavně řazení z trojky na dvojku musí jít na místě úplně fantasticky :lol: . Jenže praxe holt bývá ve všem jiná, nejen v řazení :twisted: .
Naja, Docente, ale já porovnávám chování fofrklacku na místě Matiz I vs. Spark a je to skutečně nebe-dudy. Pochopitelně po testech budu vědět víc.
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Docent

Příspěvek od Docent »

Už na to dělaj v Polsku bílý a kouřový blinkry :lol: ?
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Docent píše:Už na to dělaj v Polsku bílý a kouřový blinkry :lol: ?
Ano, bílé i kouřové. Proč se ptáš, máš zájem? :twisted:
|\/| /\ '|' | '/.

Docent

Příspěvek od Docent »

Ondras píše:Naja, Docente, ale já porovnávám chování fofrklacku na místě Matiz I vs. Spark a je to skutečně nebe-dudy. Pochopitelně po testech budu vědět víc.
To by ale bylo dobrý vědět, jestli propojení mezi šaltpákou a převodovkou nebylo někde rozpojený :lol: . BTW před dávnými léty byla uváděna do provozu elektrifikovaná trať ČSD. Velká sláva, pozváni soudruzi tajemníci na nejvyšších úrovních, televize... Malý problémek byl v tom, že to nebylo hotový, takže v drátech nebyla šťáva. Naštěstí místo slavnostního uvádění do provozu bylo v zatáčce, takže tým odborníků ČSD propočítával délku a rychlost vlaku, aby vzadu za soupravou moh jet diesel, který to všechno tlačil, a nebyl vidět do té doby, než soudruzi přestříhnou pásku a odebéřou se chlastat... :lol: :lol: :lol: .
Docent

Příspěvek od Docent »

Ondras píše:Ano, bílé i kouřové. Proč se ptáš, máš zájem? :twisted:
Zatím ne, minulý týden jsem měl od Opla půjčenou Corsu 1,2 v rámci Velkolepých testovacích jízd (BTW víc jak 3 roky jsem jezdil s Fóbií 1,4 MPI, ujel 98 kkm a musím říct, že ta Fóbie Corse nesahá ani po kotníky) a teď jsem dost na rozpacích - nový nebo spíš mírně ojetý auto plánuju do 2 let, tak jestli Sparka nebo Corsu... Matýzek nejezdí špatně, ale ta Corsička byla úžasně živá (když jsem si ji půjčoval, tak měla 2800 km, takže nebyla ani pořádně zajetá), ujel jsem s ní rovných 500 km, celou cestu puštěná klimatizace, spotřeba 6,3 l/100 km, kufr o dost větší... A teď Ondro raď :lol: !
Rado

Příspěvek od Rado »

Jak tak nato pozeram tak Spark uz je uplne ine auto ako matiz I-II.
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Zitra ho pujdu omrknout...mame se skolou exkurzi na Autosalon 2005 :lol:
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Docent píše:A teď Ondro raď :lol: !
Pokud bych měl radit auto +/- dané velikosti teď hned z místa, tak mohutný dojem ve mně zanechal nový Swift! Chystám se na zkušební jízdy
|\/| /\ '|' | '/.

Adrian

Příspěvek od Adrian »

Cez vikend som bol v Madarsku a videl som, ze uz v autosalonoch Chevrolet (Gyor, Zalaegerszeg) maju vystaveneho Sparka medzi autami na predaj. Vzhladom na to, ze bola nedela, dival som sa len cez vyklad, ale nedovidel som na cenu. Vie niekto kolko Spark stoji?
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Adrian píše:Vie niekto kolko Spark stoji?
V ČR od 199.000 Kč
|\/| /\ '|' | '/.

Rado

Příspěvek od Rado »

Pokud bych měl radit auto +/- dané velikosti teď hned z místa, tak mohutný dojem ve mně zanechal nový Swift! Chystám se na zkušební jízdy
Ja som bol na skusobnej jazde a je to fakt super auticko.
Hlavne ta motorizacia a podvozok pri jeho rozmeroch nemaju chybu.
Isli sme v 1.3ke traja a do otacok sa dostaval s uplnou lahkostou
Vidno ze kolegovia z Japonska sa posnazili...
..osobne keby som menil Matizka,tak urcite za swifta....
...akurat ta cena je trosku niekde inde
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
jakub

Příspěvek od jakub »

Ondras píše:
Docent píše:A teď Ondro raď :lol: !
vim, ze jsem defka ;), ale taktez se musim klonit ke swiftu, jednak ta motorizace :lol: a obecne rozsiritelnost, tunitelnost, ... a v neposledni rade ma budiky na mem oblibenem miste (u volantu!) ;)
Docent

Příspěvek od Docent »

Adrian píše:Vie niekto kolko Spark stoji?
http://www.daewoo-ostrava.cz/matiz_vybava.asp
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“