alarm v Nubiře

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

glady

Příspěvek od glady »

Brainman píše:no jeste ze to nereaguje ne jine zvuky. mne treba skutr reaguju na motorky, na sanitky, hasice a na Tatry
Já nemám alarm žádný či nějaké čidlo takže jsem oki.
Reklama

Richard

Příspěvek od Richard »

Brainman píše:no jeste ze to nereaguje ne jine zvuky. mne treba skutr reaguju na motorky, na sanitky, hasice a na Tatry
No je to už řadu let, měl jsem Babetu a tam jsem vcas nezareagoval na Tatru s návěsem a ten mi tím návěsem ohnul zrcátko. Pak jsem vždy regoval- klidil jsem se z cesty :lol: :lol: :lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
glady

Příspěvek od glady »

Richard píše:
No je to už řadu let, měl jsem Babetu a tam jsem vcas nezareagoval na Tatru s návěsem a ten mi tím návěsem ohnul zrcátko. Pak jsem vždy regoval- klidil jsem se z cesty :lol: :lol: :lol: :lol:
:-) to jo, já jsem měl simsona, a jen jednou jsem řezal zatáčku na nepřehledný silnici a pak jsem skončil asi v 60 km/ h. v takové dalo by se nazvat zdi. Od té doby jezdím dosit opatrně. Mrzí mě že ta moje Nubirka tak moc vynáší. To je normální ? že tak se natáčí ?
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no moc normalní to neni.ale je měkka to je fakt.jestli nemas ko tlumiče nebo ramena(silentbloky)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
glady

Příspěvek od glady »

palikx píše:no moc normalní to neni.ale je měkka to je fakt.jestli nemas ko tlumiče nebo ramena(silentbloky)
A kolik by stála asi taková oprava ?
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

chce to nejdriv zjistit co je špatne.rameno stojí asi 3000 a zadní naprava cela asi 3000 i s prací(jen silentbloky a geometrie.)tlumice vubec nevim.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
glady

Příspěvek od glady »

palikx píše:chce to nejdriv zjistit co je špatne.rameno stojí asi 3000 a zadní naprava cela asi 3000 i s prací(jen silentbloky a geometrie.)tlumice vubec nevim.
hm tak nic, musím to nějak teda přežít. Jelikož už nejsou money. Ahc jo, ale je to s tím nádhera, . Nevím ale co je ten majitel co jezdí u nás po Velko meziřišku za vola ani neumí pozdravit ! a má taky nubirku
eL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eL »

no já si hlavně myslím, že ten alarm v nubiře není nic moc - houká když nemá, a když jsem pokusně houpal s celým autem a mlátil na kapotu, nic se nestalo)
Daewoo Nubira 2.0 CDX, 98 rok, 98kW, Hatchback
glady

Příspěvek od glady »

eL píše:no já si hlavně myslím, že ten alarm v nubiře není nic moc - houká když nemá, a když jsem pokusně houpal s celým autem a mlátil na kapotu, nic se nestalo)
Děkuji za recenzy pane !
misaaa

Příspěvek od misaaa »

Tak ještě jednou se vrátim k tomu alarmu..:) Nechal sem vyměnit rozvody a alarm už nehouká, ale jenom blikájí světla. Není možný, že tam ten mechanik zapomněl zapojit ňákej kabel nebo tak něco? Nebo nedá se zeslabovat či zesilovat nebo nastavovat dobu houkání?
Nubira HB 2.0 CDX, r.v.98, plná výbava
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Ak nezacne hukat, iba blika, vyzera to, ze je odpojena sirena...
Takze alarm ide do poplachu ale nic z toho
misaaa

Příspěvek od misaaa »

A nevíš kde ta siréna je a jak jí zapojit prosimtě?:)
Richard

Příspěvek od Richard »

Ta siréna je v pravém blatníku pod tím plastovým blatníkem a protože jsou na té straně i rozvody, je docela možné, že mechanik ti nepřipojil ten kabel k siréně, nebo kostru. :D
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
misaaa

Příspěvek od misaaa »

Aha, a myslíš, že to zvládnu zapojit sám, nebo je na to zase potřeba mechanika aby to celé rozebral? :shock:
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Hlavně je docela pakárna sundat ten plast. podběh a hlavně ho trefit zpátky , aby seděl na díry pro šroubky. Sundej radši kolo , líp se tam dostaneš . ;)
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“