Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Koupil jsem nějakou alkydovou základovku na zkorodovanej povrch, tak to asi zkusim. Jinak úplná bomba na hliník byla základovka Formex,ale nevim, jestli se ještě vyrábí. Byla taková světle zelená, používá se i na letadlech a fakt držela.Akri píše:Pratele, ja muzu poradit s teme hagusama.
Oni jsou z nejakeho hliniku, ci slitiny a casem muzou oxidovat a pak se loupou, musi se sundat, obousit vsechno z nich dolu a nalakovat, ale je NUTNE!!!! dat pod barvu epoxidovy zaklad, nebo plnic!! Musi to byt, nebo to je hned zase dole a nejlepe to nalakovat polyuretanovou barvou, ktera je specielne na venkovni prostredi a pro extremni teploty at jiz + nebo -.
formex taky pamatuju, ale dnes se pouzivaji uz jine technologie, ale je mozny ze se jeste vyrabi, to byl cesky vyrobekSKUBI píše:Koupil jsem nějakou alkydovou základovku na zkorodovanej povrch, tak to asi zkusim. Jinak úplná bomba na hliník byla základovka Formex,ale nevim, jestli se ještě vyrábí. Byla taková světle zelená, používá se i na letadlech a fakt držela.Akri píše:Pratele, ja muzu poradit s teme hagusama.
Oni jsou z nejakeho hliniku, ci slitiny a casem muzou oxidovat a pak se loupou, musi se sundat, obousit vsechno z nich dolu a nalakovat, ale je NUTNE!!!! dat pod barvu epoxidovy zaklad, nebo plnic!! Musi to byt, nebo to je hned zase dole a nejlepe to nalakovat polyuretanovou barvou, ktera je specielne na venkovni prostredi a pro extremni teploty at jiz + nebo -.
ja uz bych sedel, kladenak by neprezilSKUBI píše:Já to asi fakt sundavat nebudu.Teďka mi zrovna řve vejfuk, od kata k zadnímu tlumiči,takže asi priority jsou daný. Sice ten zvuk je vytuněnej,ale nejsem zrovna příznivec tohohle "zvuku".
![]()
Dneska ráno jsem zrovna drbal zadní nárazník po tom,co se o mě otřel nějakej kladeňák na parkovišti...Krásná šmouha od Š 120.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |