Tak to si tam nechám kouli a nežli mi daj dejchnout tak je pošlu kouknout se na zadekS.v.o.b.i.k píše:Jka se tady mluvilo o tich pokutách,víte,že když vás zastavý policajti a chtěj vás pokutovat nejakou věc,tak vás pak nemůžou pokutovat už za nic jinýho,jen za to,za co vás zastavili,když za rychlost,tak pak už za nic jin¨ýho nemůžou...Je to v nějakym zákoníku nebo v něčem takovim...
Bílé zadní blinkry
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
A k tomu oranžová žárovčička od Osramu za 70,- Kč? Jé, elegance holt něco stojí .seky píše:Tak konecne uz aj ja som to vybielil.Vsetko - zadne aj predne.Pekne krasne pajkovackou,ziadne rozoberanie a spetne lepenie.Vsetky 4-smerovky tak asi za 1 hod.prace. Ostavaju uz iba bocne a to bud - astra G,peugeot 206 alebo fabia-octavia.Pekna kombinacia cirych smeroviek s bielou farbou karoserie.
juuu, ja uz ci taky mit hotovo, bile blinkry s bilou barvou kastle jsou cool, ale tmava barva s bilyma blinkrama je taky cool, kor kdyz mas i bocni z Astry G
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, musím se doma smát, když čtu Vaše bílé blinkry, ale zase na druhou stranu jsem rád, že z toho máte radostmilosh píše:juuu, ja uz ci taky mit hotovo, bile blinkry s bilou barvou kastle jsou cool, ale tmava barva s bilyma blinkrama je taky cool, kor kdyz mas i bocni z Astry G
Já jsem s blinkrama spokojenej...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ivane, my se zase smejeme tve spotrebe a z blinkru mame radost
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
fotoseky píše:Tak konecne k prednym a zadnym bielym smerovkam pribudli uz aj bocne ( by Corsa C ).
maximalne 100kc 1ks, ale daj se sehnat i za polovinunio píše:kolko stoja diademky??? mne ich daval v jednej predajni za cca 7 stovak 2ks. Sa mi z tej ceny hlava zatocila . Som mal pripravenych 5 stovak, ze si kupim 4 diademky, ale toto som fakt necakal...
rozpravame o zadnych????milosh píše:maximalne 100kc 1ks, ale daj se sehnat i za polovinunio píše:kolko stoja diademky??? mne ich daval v jednej predajni za cca 7 stovak 2ks. Sa mi z tej ceny hlava zatocila . Som mal pripravenych 5 stovak, ze si kupim 4 diademky, ale toto som fakt necakal...
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
diademky das i do prednich, to neni rozdil