Převodovka K.O.
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
On má dodavatele Auto Štangl a nevim. Ona to neni na Nexii 1,5 ale přesně ten samej typ a číslo má Opel Ascona 1.6 ani kadeťácká ani z astry. Nejsme tak bohatý aby sme si kupovali levné věci. tim se řídím já.
to cvakání a vrzání sem měl taky a on mi to nějak sešteloval a už je klid. teď když šlápnu na spojku tak to je jako kdybych šlápnul do hovna jak to jde krásně z lehka.
to cvakání a vrzání sem měl taky a on mi to nějak sešteloval a už je klid. teď když šlápnu na spojku tak to je jako kdybych šlápnul do hovna jak to jde krásně z lehka.
- Reklama
Kluci Normálně se mi zase vydechla spojka.
Začalo to tak. Koupil sem si na vrakáči v Ostředku Budíky s otáčkoměrem a za 3 dny mi na nich vydechnul rychloměr. Jel sem třeba 80km/h a ukazoval 140km/h.
Tak sem se snim dohodnul že mi to zadáčo vymění za jinej a plus k tomu mi dá grátis lanovod k rychloměru. Tak abych nemusel jet takovou Dálku tak sme se dohodli že se sejdem ve Votici to je asi 50km od nás směr z Tábora na Benešov.
Tak sem tam přijel proběhla change a sednu do auta nastartuju a Spojk. pedál sešlápnu tak ani ne na čtvrtinu a sem na tvrdu. Asi je v prdeli ten váleček co tlačí na řítlačák. No tak zavolat Tátu a ten Mě 50km táhnul. Doma sem byl v 1 hod. v noci.
Jo a eště sem srazil srnku když sem tam jel ale naštěstí na bok tak se Nessi nic nestalo.
No den jak vymalovanej.
Tak auto je zase v servizu mělo by bejt hotové v úterý.
To sem zvědav kolik za to zase vypláznu.
Začalo to tak. Koupil sem si na vrakáči v Ostředku Budíky s otáčkoměrem a za 3 dny mi na nich vydechnul rychloměr. Jel sem třeba 80km/h a ukazoval 140km/h.
Tak sem se snim dohodnul že mi to zadáčo vymění za jinej a plus k tomu mi dá grátis lanovod k rychloměru. Tak abych nemusel jet takovou Dálku tak sme se dohodli že se sejdem ve Votici to je asi 50km od nás směr z Tábora na Benešov.
Tak sem tam přijel proběhla change a sednu do auta nastartuju a Spojk. pedál sešlápnu tak ani ne na čtvrtinu a sem na tvrdu. Asi je v prdeli ten váleček co tlačí na řítlačák. No tak zavolat Tátu a ten Mě 50km táhnul. Doma sem byl v 1 hod. v noci.
Jo a eště sem srazil srnku když sem tam jel ale naštěstí na bok tak se Nessi nic nestalo.
No den jak vymalovanej.
Tak auto je zase v servizu mělo by bejt hotové v úterý.
To sem zvědav kolik za to zase vypláznu.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Franto, to je mi líto. Jen nechápu, proč auto dáváš do servisu, když je všude tolik šikovných montérů, kteří Ti to spraví ani ne za polovinu ceny.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
no nevim, ja mam taky opravdu dobreho kamarada kterej delal auta ( Ford Sofr 10 let a pred tim s nim jezdil souteze jako mitfara) ale videl jsem kluky v servisu ( nejmenovanem) a je to o necem jinem. Kdyz nic jineho tak vedi kde hledat problem a nepatraj a zbytecne nevymenujou. Ja jsem takhle zaplatil za praskly pero na predni naprave, ktery jsem nakonec ( jen sundal ten prasklej kousek) nechal bejt, asi 15tis za skoro GO prevodovky
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG