Muzete pridavat fotky, obrazky a take do sve osobni fotogalerie co budete chtit
https://www.chevroletclub.cz/album.php
Fotogalerie jiz funguje na 100%
Moderátor: Blue Lanos
Fotogalerie jiz funguje na 100%
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Pripominam, pokud jste jeste v teto sekci nebyli ci zadne foto nepridali, tak klidne muzete, mista je dost
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Miloshi , snažím se do své galerie hodit obrázek, co by mohl pomoci při hledání problému s elektrikou v Nubiře , pohled na pojistkovou skříňku jsem
do mé osobní galerie normálně dostal a když jsem chtěl poslat k tomu popis jako další obrázek, obrázek i když mi vše tvrdí že je nahrán nikde není. Není to poprvé, obrázky, které chci dostat do své galerie jsoiu JPG v rozlišení 640x480 o velikosti cca 20-50 Kb a už jsem tam takové dostal, naposled před chvilkou a další obrázek ne a ne a ne připadá mi to jako kdyby byla chyba někde na serveru. Co ty na to?
do mé osobní galerie normálně dostal a když jsem chtěl poslat k tomu popis jako další obrázek, obrázek i když mi vše tvrdí že je nahrán nikde není. Není to poprvé, obrázky, které chci dostat do své galerie jsoiu JPG v rozlišení 640x480 o velikosti cca 20-50 Kb a už jsem tam takové dostal, naposled před chvilkou a další obrázek ne a ne a ne připadá mi to jako kdyby byla chyba někde na serveru. Co ty na to?
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
este jednu vec by admin mohol spravit:
Ked si kamos chcel nahrat z compu abrazok ako avatara,vyhodilo mu to chybu.
Viem v com to je,ide o to,ze uzivatel s obycajnym user opravnenim na FTP daewooclubu nemoze do adresara images/avatars zapisovat.
Staci zmenit a ide to
Ked si kamos chcel nahrat z compu abrazok ako avatara,vyhodilo mu to chybu.
Viem v com to je,ide o to,ze uzivatel s obycajnym user opravnenim na FTP daewooclubu nemoze do adresara images/avatars zapisovat.
Staci zmenit
Kód: Vybrat vše
CMOD na 777
Stojane CHMOD nastaveny je, ale je to zakazany na serveru, proto to nejde
Staci mit odkaz na vzaleny obrazek a je to v pohode
Staci mit odkaz na vzaleny obrazek a je to v pohode
Uz jsem konecne pridal vsechny modely co maji sve sekci i na foru, tak pridavejte jak je libo
a proc je zakazany zapisovat do images/avatars..to je na serveru tak malo mista,ze se tam nevejde 1000x par kB ?? neprestanu se tu divit )
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ