Nexia Wallpapers

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
milosh

Nexia Wallpapers

Příspěvek od milosh »

Tak pratele, protoze se stale snazim byt o krok vpred s tvorbou webu :lol:, napadlo me udelat novou sekci WALLPAPERS aneb POZADI, kde najdete auta clenu z nexiaclubu, ale v lepsim rozliseni nez v galerii. Snad bude zatim 1024x768 stacit ;)
Pocitam ze kazdy tyden se tam objevi nova nexia, pokud jich budu mit v zasobe vic, tak i casteji :D Samozrejme nejen clenove z Cech a Slovenska budou zastoupeni, mame dost clenu ze zahranici a jejich krasna dila na 4 kolech vas take ve velkem rozmeru :lol: budou jiste zajimat :arrow:

Prvnim, kdo zahaji tuto galerii, nemohl byt nikdo jiny nez nas tuner Ivan ;)

Takze uz staci jen najet na uvodni stranu webu a po kliknuti na obrazek vpravo si tuto fotku stahnout :!:

http://WWW.NEXIACLUB.COM
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Wallpaper na novy tyden je asi to nejlepsi, co jste mohli videt !!!

Chester a jeho polsky sedan je super kara sama o sobe, ale to, jak ji vyfotili za jizdy, to nema chybu !!!

http://WWW.NEXIACLUB.COM ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Super, Miloši... každopádně dobrý nápad na fotku, taky to zkusím vyfotit za jízdy...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

Ivan píše:Super, Miloši... každopádně dobrý nápad na fotku, taky to zkusím vyfotit za jízdy...
jojo 8)
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“