Narazniky su urcite zvlast.Mam znameho ktory ti taketo narazniky vyroby z laminatunio píše:nenasiel by sa tam aj pohlad z boku??? Zaujima ma naraznik. Zda sa mi, ze to ma vcelku aj s blatnikmi....
tie narazniky sa mi bohovsky pacia, ale tu zadnu SPZ by som nechal v narazniku.
Krásná světla na Nexii
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
[/quote]Narazniky su urcite zvlast.Mam znameho ktory ti taketo narazniky vyrobi z laminatu [/quote]
Ja viem, ze su zvlast, ale urcite su pritmelene ku kasni a cele je to strieknute. No a toto by som chcel vidiet. Ja by som radsej bral, keby neboli dotmelene ku kasni, aby to nepraskalo. A samozrejme ze zadna SPZ (na Slovensku EČ ) by bola v narazniku.
Inac tie svetla fakt nemaju chybu. Vyzera to ze su origo na nexiu. Na tom prvom obrazku som si myslel, ze su dorobene z nejakeho bavora... Chcelo by to vidiet ako svietia, ci je tam ten svietiaci kruzok (angel eye)
Ja viem, ze su zvlast, ale urcite su pritmelene ku kasni a cele je to strieknute. No a toto by som chcel vidiet. Ja by som radsej bral, keby neboli dotmelene ku kasni, aby to nepraskalo. A samozrejme ze zadna SPZ (na Slovensku EČ ) by bola v narazniku.
Inac tie svetla fakt nemaju chybu. Vyzera to ze su origo na nexiu. Na tom prvom obrazku som si myslel, ze su dorobene z nejakeho bavora... Chcelo by to vidiet ako svietia, ci je tam ten svietiaci kruzok (angel eye)
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
Kruger !!! píše:To vypadá, jako by rumuni dělali FACELIFT, tohle vypadá jako úplně nový (kdo by ponechával takový disky ???)
ja si tiez myslim, ze je to facelift a ze sa nexia bude vyrabat dalej. Vsak je to nadherne auticko, skoda by bola keby sa na nu zabudlo...
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
hlavne to vypada jak kdyby to Ivan fotil mobilem, kdyz tam byl na dovolene
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Z Polského webu, Rado. A oni prý zase z ruského, takže nevím, odkud vítr vane
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Petře, čoveče, to nevím, jak dokážeš z fotky poznat plast od laminátu... holt odborník se nezapře
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project