Milosh a jeho Noname Nexia :)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Proto jsem to napsal, abych ukazal, jak to asi ma vypadat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Frantisku dik, ale zatim jsem rad ze je mam, kdyz se vam tak libi, tak ja si je jeste necham aspon jednou do Milovic
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to budete muset zabavit i bezpecnostni sroubFranta P. píše:Nó dík teda. My tě nějak zabavíme a mezitim až přijdeš k autu tak ho budeš mít na špalkách ju??
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
to fireman: jen zadní znak má pod sebou i díry, jinak žádný nápis ani značka ne, jsou jen přilepené.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
2 fireman: vsechny znaky mam pryc vcetne toho zadniho uprostred kufru, docasne to mam jen provizorne zadelane silikonem ale snad prijde cas i na celkovy nastrik kufrz a zahlazeni tech 2 direk, no uvidime..
Ivane, ja se taky tou upravou nechlubim