Oprava, resp. výmena komplet výfuku
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Oprava, resp. výmena komplet výfuku
Potreboval by som si preverit kolko moze stat vymena celeho vyfuku na Nexiu. Nexiu 1.5 GLE som kupil minuly mesiac, ma najazdene 120.000 km a v servise mi oznamili ze bude potrebne vymenit cele vyfukove potrubie. Preto by som potreboval vediet kolko je naozaj realna cena za túto vymenu, okrem katalyzátora ten je OK. Vdaka.
- Reklama
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Signalizácia stavu katalizátora na displeji
Tak to si ma Milosh dost vydesil s tym katalyzatorom lebo ja som sa riadil tym co ukazuje displej na doske pri startovani a tiez podla manualu daewoo. Tam tusim pisu ze akonahle je katalyzator kaput tak sa zobrazi na displeji trochu zmenena ikonka. Je teda mozne aby displej ukazoval nieco co nieje pravda? STK som presiel bez nejakych problemov.
Tak ako to teda je?
Vdaka
Tak ako to teda je?
Vdaka
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
O ikonce na katalyzátor nevím.
Po 120.000 km ten kat může ještě fungovat, ale asi žádná sláva. Pokud budeš chtít originální nový výfuk, tak si připrav podle mě minimálně 8.000 Kč.
Po 120.000 km ten kat může ještě fungovat, ale asi žádná sláva. Pokud budeš chtít originální nový výfuk, tak si připrav podle mě minimálně 8.000 Kč.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Ne. Sory. Jsem tady taky nový a mám taky hromadu přiblblých otázek. Jen mám dneska nějakou dobrou náladu. To víš pátek Ale raději napiš o tom displeji. Fakt máš v sutě něco, co ti hlídá stav KATu? To ani nevím jestli to jde. To asi nejde. Já nevím. Jaký displej jsi měl na mysli?
A abys neřekl že su takový tak tady je cena tří dílů výfuků.
1. díl - 1890, 2 díl (Nexia s KATem) - 1400, 3 díl (sedan) 950 Vše je v Kč.
A abys neřekl že su takový tak tady je cena tří dílů výfuků.
1. díl - 1890, 2 díl (Nexia s KATem) - 1400, 3 díl (sedan) 950 Vše je v Kč.
Naposledy upravil(a) cubafire dne pát kvě 27, 2005 12:10, celkem upraveno 1 x.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
Re: Vyfuk
To si zvyknes, mame tady nektere cleny, kteri se nekdy smeji, ani nevedi cemu- viz. AKRCI, CUBAFIRE atd...Martin, Stara Tura píše:Vzdy sa necham rad poucit, je to moje prve auto a tak mozno budu take otazky na ktorych sa budete smiať:-) - že "cubafire".
Toto forum je zde pro vsechny, my "zkusenejsi" radi poradime vam zacatecnikum, vsichni jsme nejak zacinali
Zaregistruj se a muzes si zde psat i soukrome zpravy, budou ti na mail chodit upozorneni ze ti nekdo odpovedel na tvuj prispevek, atd atd..
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nojo, to je zivot, odpocin si, je teplocubafire píše:Miloshi to není fér. Já se omluvil !
-
- Kontaktovat uživatele:
ÓÓÓ díky šlechetný Martine. Až se potkáme osobně zvu Ťa na štamprlu. Slivovicu máme letos dobrů a do svaďby daleko, tož co s ňů? Stará Turá to zas není nejak daleko od hranic ne?
Naposledy upravil(a) cubafire dne pát kvě 27, 2005 12:26, celkem upraveno 1 x.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
Ikonka na "katalyzator" - pre CUBAFIRE
Tak som to teda pozrel v manuali na str.49, a musim sa priznat ze som asi zle cital, lebo je to kontrolka lambda sondy ale spomina sa tam aj katalyzator a to mi ostalo v pamäti. Takze asi tak...budem menit aj katalizator ale az ked pojdem na STK - o dva roky .
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Ak Vam stacia polske vyfuky a katalyzatory univerzalne,skuste www.autowit.sk