fotky mojho espera
Moderátor: Blue Lanos
fotky mojho espera
tak teda tu je moje espero.
Inac ak sa tu nahodou vyskytne jeho predchadzajuci majitel (ked ho nahodou spozna) rad by som s nim prehodil par pismen, nech viem o nom trosku viac
http://opt.host.sk/opt/espero_fotky.jpg
Inac ak sa tu nahodou vyskytne jeho predchadzajuci majitel (ked ho nahodou spozna) rad by som s nim prehodil par pismen, nech viem o nom trosku viac
biele espero 1.5 16V
- Reklama
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Re: fotky mojho espera
ee,odkaz je spatne napsany..opt_neofun píše:tak teda tu je moje espero.
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
Povedeny fotky
Auto bude chtit trosku pece, ale celkovy dojem dobry
Auto bude chtit trosku pece, ale celkovy dojem dobry
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ano je sive! chcem ho prestriekat na bielo.. alebo teda ak mas nove, co by stalo?? ak ho predas samozrejme;)peter NR píše:to prave zrkadlo je sive alebo sa mi to len zda? ...lebo take esperko so sivym zrkadlom mi je nejake zname... inak ak by niekto potreboval, mam prave zrkadlo- uplne nove...
kazdopadne Kupil som Toto espero z bazaru AUTOALLES v BA.. poznas toto moje auto? ja sa totiz snazim zohnat predchadzajuceho majitela, je to Martin Stetak zo Zohoru, aby mi co to o nom povedal.. a hlavne potrebujem vediet kedy bol meneny olej a rozvodak, kedze nema servisnu knizku.
ak vies nejake info, potesilo by ma to.
opt
biele espero 1.5 16V
opt_neofun píše:ano je sive! chcem ho prestriekat na bielo.. alebo teda ak mas nove, co by stalo?? ak ho predas samozrejme;)peter NR píše:to prave zrkadlo je sive alebo sa mi to len zda? ...lebo take esperko so sivym zrkadlom mi je nejake zname... inak ak by niekto potreboval, mam prave zrkadlo- uplne nove...
kazdopadne Kupil som Toto espero z bazaru AUTOALLES v BA.. poznas toto moje auto? ja sa totiz snazim zohnat predchadzajuceho majitela, je to Martin Stetak zo Zohoru, aby mi co to o nom povedal.. a hlavne potrebujem vediet kedy bol meneny olej a rozvodak, kedze nema servisnu knizku.
opt
Zohor je vpodstate mala dedina tak ked tam skocis urcite ho najdes
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
majitela nepoznam, len auto sa mi zda povedome... zrkadlo ti predam, lenze ti to nepomoze lebo kedze je to fungel novy kus , je tiez sive... to skor volakto, ked ma rozbite... ale na tvojom mieste by som nad olejom a filtrami neuvazoval- vymenit a hotovo, ten rozvodak, to je na zvazenie, ked o tom fakt nic nevies, mozno podla kilometrov...opt_neofun píše:ano je sive! chcem ho prestriekat na bielo.. alebo teda ak mas nove, co by stalo?? ak ho predas samozrejme;)peter NR píše:to prave zrkadlo je sive alebo sa mi to len zda? ...lebo take esperko so sivym zrkadlom mi je nejake zname... inak ak by niekto potreboval, mam prave zrkadlo- uplne nove...
opt
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V