Zahrádka levneji?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Zahrádka levneji?
Ve čtvrtek sem se byl zeptat na zahrádku a je teda k dispozici ale za krásných 2500,-. Zlatá Felicie (co se týče cen zahrádky). Nevite o necem levnejsím?
A jak se rika, co nechces mit, to puc, tak uz mam pochroumanej naraznik od nejaky koule. Je tam pekna dira....
A jak se rika, co nechces mit, to puc, tak uz mam pochroumanej naraznik od nejaky koule. Je tam pekna dira....
Daewoo Nubira I 97 2.0 16V sedan , 2-litru zdar !!!
- Reklama
Kite, ty máš krátkou, nebo sedan? Totiž já na kombajna použiju jakékoli příčníky a ty jsou tak od 800,- Kdysi na Pontiac Le Mans jsem si upravil obyčejnou zahrádku jako na Opla. Trochu jsem ji ořezal a fungovalo to OK.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
No a to je vlastne skoro ta sama co na nexii, bo Pontiac... byl jeji predchudce
Ja ji kupoval pred 2 lety asi za 1000kc na http://www.autodilykrc.cz
Ja ji kupoval pred 2 lety asi za 1000kc na http://www.autodilykrc.cz
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
[/quote]
Kombinovany vuz [/quote]
Hele Brainmane, že ses na Strahofě nepochlubil, že máš Nubiru něčím šmrnclou Myslel jsem, že je čistokrevná a ne nějaká pouliční směs
Přijedeš dnes na kafe na svým oři??? Nezapomeň si vzít teplý prádlo!
Kombinovany vuz [/quote]
Hele Brainmane, že ses na Strahofě nepochlubil, že máš Nubiru něčím šmrnclou Myslel jsem, že je čistokrevná a ne nějaká pouliční směs
Přijedeš dnes na kafe na svým oři??? Nezapomeň si vzít teplý prádlo!
Jo a eště si zapoměl, ty prášile, na ten rybníček, ten u kterýho když je dobrá viditelnost vidíš na protější břehBrainman píše:Hospodu nema, ma hotel. A ja mam noveho kone. Cas od casu si zajedu k Richardovi domu na kafe. On ma pred domem rozsahle pastviny, tak se kochame. Jo a jeste ma slouziciho co nam pripravuje kavu.