No moje tesnenie bolo v poriadku ale chcel som mat istotu tak som ho dal vymenit.Radmont píše:to mas dobre ceny. ja som platil 4000 sk (tesnenie + rovnanie + tlakova skuska + robota)
inac to chorvatsko by som neriskoval. olej ti to zrat nebude, ale voda z chladenia ti bude dusit 1. valec a sviecku. Co sa pri 10-12 hodinovej jazde moze stat to si nechcem ani predstavit. je to na tebe
přípravky k zamezení úniku chladící kapaliny ?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
No co? Začne se mu valit z výfuku pára, pak to chcípne a už nenastartuje. A pak následuje buď oprava v zahraničí, nebo odtah zpět domůRadmont píše:to mas dobre ceny. ja som platil 4000 sk (tesnenie + rovnanie + tlakova skuska + robota)
inac to chorvatsko by som neriskoval. olej ti to zrat nebude, ale voda z chladenia ti bude dusit 1. valec a sviecku. Co sa pri 10-12 hodinovej jazde moze stat to si nechcem ani predstavit. je to na tebe
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Ty Vincent...
nexesh racej novy motor...????
najazdene 0.0nic...
po GO...
pekny vzhlad....
http://ba.zsvs.sk/dohc/
nexesh racej novy motor...????
najazdene 0.0nic...
po GO...
pekny vzhlad....
http://ba.zsvs.sk/dohc/
Mne tiekla voda "len" z chladiča a nalial som tam nejakú sra*ku, pomohlo asi na pol roka, potom som to tam nalial opäť a držalo to až pokiaľ som nenaškrabal na nový chladič. Potom som tiež menil tesnenie pod hlavou, prepúšťalo olej (smerom von). Hlava bola zhodená 3 dni a od vtedy to nechce kúriť, čo pripisujem tomu sajrajtu na zatesnenie, ktorý zrejme zaschol niekde v radiatore. Neviem, či by som to opäť takto riešil, ale vtedy sa mi to javilo ako super riešenie.
Veľa šťastia!
Veľa šťastia!
prasklé těsnění
prasklo mi těsnění pod hlavou tento týden. Jestli ti to tece tak bych s tim do Chorvatska urcite nejel.
PS: oprava u Opla cca 10.000 Kc.
PS: oprava u Opla cca 10.000 Kc.
Tak už jsem doma a katastrofické prognosy se nepotvrdily .Chorvatsko proběhlo v pohodě.
Celkem jsem najel 2 039Km, většinou po dálnicích 120-140Km/h ,tři lidi v autě plus narvané kufr.
Cesta tam 13 hodin (tři auta společně), cesta spět 12 hodin (solo)
:bilance : chladící kapalina úbytek –0
Olej motor úbytek –0
Brzdová kapalina úbytek –0
Palivo úbytek –136L
Průměrná spotřeba 6,7 L/100Km
Nevyskytnul se jediný zádrhel, auto šlapalo jako švýcary a šlape dál. Asi mu ty dlouhý cesty svědčí.
Celkem jsem najel 2 039Km, většinou po dálnicích 120-140Km/h ,tři lidi v autě plus narvané kufr.
Cesta tam 13 hodin (tři auta společně), cesta spět 12 hodin (solo)
:bilance : chladící kapalina úbytek –0
Olej motor úbytek –0
Brzdová kapalina úbytek –0
Palivo úbytek –136L
Průměrná spotřeba 6,7 L/100Km
Nevyskytnul se jediný zádrhel, auto šlapalo jako švýcary a šlape dál. Asi mu ty dlouhý cesty svědčí.