co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
LordMMX
Kontaktovat uživatele:

Re: co ma dnes potešilo

Příspěvek od LordMMX »

milosh píše: stř lis 06, 2024 15:54 Dnes mě potěšilo, že US akcie i bitcoin poskočily vzhůru. Naopak ne to, kdo v Americe vyhrál volby :shock:
Predpovede sa naplnili. Trump vyhrá a bitcoin + akcie pôjdu hore. Bitcoin čoskoro 100k bez zaváhania. Ja som na akciách tiež pekne poryžoval tieto dni.

Rovnako ako pred 4 rokmi bola predpoveď že ak vyhrá Biden tak akcie padnú - stalo sa.

Trump je síce magor ale je to biznisman, jeho kšeft zaujíma viac než vojna. Na otázku či chce aby vojnu vyhralo Rusko alebo Ukrajina odpovedal: "Chcem aby prestali umierať. Rusi aj Ukrajinci, oni tam umierajú" ...
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Reklama

Topol-1

Příspěvek od Topol-1 »

Pěkný den :D
Jako na stránky chodím ne sice asi každý den ale tak pětkrát za týden určitě !!!Tak jen navážu na dané téma.
No už je to jen 30 dní a bude tady první jarní den !!! Jinak ale rovnodenost je letos už 20 března !
Takže jak jsem uváděl Josef bude mít svátek už za 28 dní !!!
Jako na zimě mám rád jen ,když si vyjedu sám tady do kopečů na okresky kde je snih a když jsem na silnici sám tak si zkouším smyky !!! Jinak mám samozřejmě "moji technickou" myslím doktora to musím už mít každý rok.Dřív stačil jen takový malý papírek od doktorky ,že jako můžu řídit ale letos jsem potvrzení už dostal na "A4" kde jsou i nějaké psychologické testy ! No byl jsem u doktorky dobrejch půl hod. no a samozřejmě 600.00kč !!!
Takže vážení pěknej den a hlavně ať nám jezdí a nezlobí !!!
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Ahoj Vláďo 😉 to je super že máš svou novou STK 👏👍. Tak hlavně v klidu a nikam nespěchat 👍 Jinak přejeme pevné zdraví z Jaroměře tam k Vám na sever 🖐️
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
milosh

Příspěvek od milosh »

Vláďo taky hodně zdraví i z UL :) Každopádně vydrž do voleb, pak už to bude zase vše "zadarmo" jak slibují :lol: :roll:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Odpovědět

Zpět na „POKEC“