ABS
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
ABS
Ahoj, zdravím všechny ,
mám dotaz, koupila jsem Nubiru 16V 1,6 r.v.98 ( dovoz z Něměcka ) Byla jsem v servisu na prohlídce a tam mi auto pochválili, že je ve velmi dobrém stavu. Chtěla bych se Vás zeptat na toto: pří brždění je velmi znatelné, jak se auto klepe. Připadá mi to, jako bych měla místo kol osmičky. Když jsem jezdila ve Felicíi s ABS, bylo to naprosto odlišné. Jestli jsem svůj dotaz napsala nějak nesrozumitelně, tak se omlouvám. Děkuji za odpověď. Pa Fialka
mám dotaz, koupila jsem Nubiru 16V 1,6 r.v.98 ( dovoz z Něměcka ) Byla jsem v servisu na prohlídce a tam mi auto pochválili, že je ve velmi dobrém stavu. Chtěla bych se Vás zeptat na toto: pří brždění je velmi znatelné, jak se auto klepe. Připadá mi to, jako bych měla místo kol osmičky. Když jsem jezdila ve Felicíi s ABS, bylo to naprosto odlišné. Jestli jsem svůj dotaz napsala nějak nesrozumitelně, tak se omlouvám. Děkuji za odpověď. Pa Fialka
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
lze to vyzkouset tak, ze na vyzkouseni vyndas el. pojistku ABS z pojistkove skrine v motoru. Mne osobne se to ale nezda, spis bych to videl na narezle kotouce nebo zadni bubny. A dalsi vec, pri jakemkoli nestandartnim stavu zacne svitit kontrolka ABS, ta je v pristrojove desce
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
ABS
Už to nedělá a autíčko brzdí dobře. Opravdu mi připadá, že to bylo ABS. Bylo nejspíš stále zapnuté ( pokud je to vůbec možné... ) Dnes jedu do servisu kvůli klimošce, tak se zeptám. Chtěla bych dnes vydesinfikovat, otestovat a doplnit klimatizaci a zajímalo by mne, kolik jste platili Vy? Mechnik mi řekl, že to bude kolem 2.500,-. Mějte se krásně po zbytek dnešního dne.
Re: ABS
Jo to je cena celkem obvyklá, když tak mrkni ještě na forum a najdi si příspěvky o klimatizacích. Já bez desinfekce platil i s UV značkovačem asi 2000,-d.fialde píše:Už to nedělá a autíčko brzdí dobře. Opravdu mi připadá, že to bylo ABS. Bylo nejspíš stále zapnuté ( pokud je to vůbec možné... ) Dnes jedu do servisu kvůli klimošce, tak se zeptám. Chtěla bych dnes vydesinfikovat, otestovat a doplnit klimatizaci a zajímalo by mne, kolik jste platili Vy? Mechnik mi řekl, že to bude kolem 2.500,-. Mějte se krásně po zbytek dnešního dne.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
no tak jestli je to abs tak to koukam.ale možne je asi všecko.a ta klima my ji platíme 1800 a plus ta dezinfekce (sprej cca 200)a prace tak to vychazí asi uplně stejně.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
klimatizace
Tak mám rozbitou klimošku V servisu říkali, že si jí mám nechat opravit, je to buď v chladiči a nebo v těsnění... Nasměrovali mě někam za Mstišov, fa Klimax nebo tak něco. Nevíte o někom, kdo by mi mohl pomoci? Jsem z Krupky u Teplic...Díky
tak to je zle.chladič to je asi 100%.a v praze se neoriginal (ale lje lepší konstrukce než origo)da sehnat kolem 4 tis.možna i meně.výměna tak pul hodiny.ale ty nestastne teplice to je dalka.udelej si výlet do prahy.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
klimatizace
Tak jsem hledala všude možně na netu a nic rozumného jsem nenašla...poraďte mi někdo, please... Mějte se krásně.