Matiz přehlcování
Moderátor: Blue Lanos
Matiz přehlcování
Zdravím lidičky, potřebovala bych poradit mám matize 0.8 + LPG ( namontován už z výroby) r. 2001 auto mám chvíli a jezdilo v pohodě,ale pak se mi jednou stalo že jsem ujela asi 6km chcípla na pět minut kdy jsem si jen odskočila nakoupit a poté už jsem nenastartovala auto jen točilo prdělo do výfuku a filtru,ale prostě nenastratovalo. Za pár hodin chytlo bez problému pro jistotu se vše vyměnilo svíčky, kabely, filtry vše se vyčistilo prošlo a auto zas nějaký čas jezdilo teď to udělalo znovu vyměnila se i váha vzduchu přesto se to přehlcuje a nám dochází nápady proč. Sháníme diagnostiku OBD- I aby jsme to napíchli, ale nemůžeme sehnat tak kdyby někoho něco napadlo nebo se s tím někdo už setkal poraďte předem díky
- Reklama
Re: Matiz přehlcování
To vypadá na problémy po ohřátí..... nějaké čidlo začne blbnout , možná lambda, čidlo teploty nasávaného vzduchu...... Daewoo origo diagnostiku má určitě Palikx, ale to je v Praze tam asi nedojedeš.... máš tam ještě rozdělovač ? Jestli jo, občas blbne víčko, nebo ta elektronická část co říká cívce kdy dát jiskru
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Re: Matiz přehlcování
co blbne na viecku?