Dotaz - výměna kapalin
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Dotaz - výměna kapalin
Zdravím věechny, chtěl bych se zeptat, jaké kapaliny použít při výměně - brzdy, spojka a převodovka. Kdy a jak často se mají měnit? A od jakých výrobců? (mám najeto 90000km)
Předem díky za odpovědi.
MK
Předem díky za odpovědi.
MK
- Reklama
No tak na brzdy a spojku bych použil asi brzdovku a do převodovky olej
Ne vážně , brzdovku žlutou - DOT 4 - výrobců je mraky , stačí velvanská.
Olej do prevodovky se dává jako do automatů . Nebudu nic doporučovat , už se opakuji , ale já mám v převodovce motorák 10W 40 titan s molibdenem i v Matesu i v Nubi - hlavně u toho matesa je to změna !!
Ne vážně , brzdovku žlutou - DOT 4 - výrobců je mraky , stačí velvanská.
Olej do prevodovky se dává jako do automatů . Nebudu nic doporučovat , už se opakuji , ale já mám v převodovce motorák 10W 40 titan s molibdenem i v Matesu i v Nubi - hlavně u toho matesa je to změna !!
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Brainmane myslíš, že by to působilo i na jiný orgány????Brainman píše:Jo a ja mam ten Titan v nose a musim rict ze tak jako ted nikdy nefungoval
Nechceš to testnout a výsledek nám sem hodit??
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mno ohledně výměný tekutim jsme zjistil že mám ve svém autě mpořád děsnou žízen nevíte ?... nalévám se dobrou vodou a stejěn nepomáha a bolí mě z auta hlava...Richard píše:Brainmane myslíš, že by to působilo i na jiný orgány????Brainman píše:Jo a ja mam ten Titan v nose a musim rict ze tak jako ted nikdy nefungoval
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No teba nam sem byl cert dluznejglady píše:Mno ohledně výměný tekutim jsme zjistil že mám ve svém autě mpořád děsnou žízen nevíte ?... nalévám se dobrou vodou a stejěn nepomáha a bolí mě z auta hlava...Richard píše:Brainmane myslíš, že by to působilo i na jiný orgány????Brainman píše:Jo a ja mam ten Titan v nose a musim rict ze tak jako ted nikdy nefungoval
Mne boli hlava nejen v aute, tak kdyz zjistis od ceho dam Ti co budes chtit
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No ja nevim jak Nubira, ale ja v Lanosu mam v prevodofce olej do automatickych prevodovek, je cerveny a je to od shellughostik píše:To fakt myslíte vážně, že máte v převodovce motorák 10W 40 titan s molibdenem ? Není to kravina ? Převeodový je převodový ne?
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Mno já bych chtlě nový motor, a čepy je ot možný ? že ybch to byl já ?Akri píše:No teba nam sem byl cert dluznejglady píše:Mno ohledně výměný tekutim jsme zjistil že mám ve svém autě mpořád děsnou žízen nevíte ?... nalévám se dobrou vodou a stejěn nepomáha a bolí mě z auta hlava...Richard píše: Brainmane myslíš, že by to působilo i na jiný orgány????
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Glady LEHNI !!!glady píše:Mno já bych chtlě nový motor, a čepy je ot možný ? že ybch to byl já ?Akri píše:No teba nam sem byl cert dluznejglady píše: Mno ohledně výměný tekutim jsme zjistil že mám ve svém autě mpořád děsnou žízen nevíte ?... nalévám se dobrou vodou a stejěn nepomáha a bolí mě z auta hlava...
AKRI - (byl) Muž z Ria !