ABS

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

d.fialde

ABS

Příspěvek od d.fialde »

Ahoj, zdravím všechny :D ,
mám dotaz, koupila jsem Nubiru 16V 1,6 r.v.98 ( dovoz z Něměcka ) Byla jsem v servisu na prohlídce a tam mi auto pochválili, že je ve velmi dobrém stavu. Chtěla bych se Vás zeptat na toto: pří brždění je velmi znatelné, jak se auto klepe. Připadá mi to, jako bych měla místo kol osmičky. Když jsem jezdila ve Felicíi s ABS, bylo to naprosto odlišné. Jestli jsem svůj dotaz napsala nějak nesrozumitelně, tak se omlouvám. Děkuji za odpověď. Pa Fialka :)
Reklama

martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin »

mozna zvlneny kotouce :idea:
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
d.fialde

Příspěvek od d.fialde »

Připadá mi, že to ABS je stále zapnuté...
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

lze to vyzkouset tak, ze na vyzkouseni vyndas el. pojistku ABS z pojistkove skrine v motoru. Mne osobne se to ale nezda, spis bych to videl na narezle kotouce nebo zadni bubny. A dalsi vec, pri jakemkoli nestandartnim stavu zacne svitit kontrolka ABS, ta je v pristrojove desce :idea:
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
d.fialde

Příspěvek od d.fialde »

Díky, zítra to vyzkouším. :D
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Ale opatrne, z brzdama neni zadna legrace. Co neubrzdis to neukecas :D
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no jen to zopakuji budou to opravdu křivé kotouče.abs bud funguje spravně nebo vubec.nevidel sem že by spinalo stale.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
d.fialde

ABS

Příspěvek od d.fialde »

Přítel vyndal na chvilku tu pojistku a prý to přestalo...zítra to vyzkouším a hned napíši...díky za ochotu, je to od vás moc milé :D
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Taky bych to typoval na problem s kotouci. I podle mych osobnich zkusenosti u Daewoo pomerne castej problem. Mphla bys to poznat tak, ze kdyz v hodne male rychlosti budes v prudkem kopci dobrzdovat, brzdny ucinek bude plynule "houpat". ABSko vzdycky klepe.
d.fialde

ABS

Příspěvek od d.fialde »

Už to nedělá a autíčko brzdí dobře. :P Opravdu mi připadá, že to bylo ABS. Bylo nejspíš stále zapnuté ( pokud je to vůbec možné... ) Dnes jedu do servisu kvůli klimošce, tak se zeptám. Chtěla bych dnes vydesinfikovat, otestovat a doplnit klimatizaci a zajímalo by mne, kolik jste platili Vy? Mechnik mi řekl, že to bude kolem 2.500,-. Mějte se krásně po zbytek dnešního dne. :D :D :D
Richard

Re: ABS

Příspěvek od Richard »

d.fialde píše:Už to nedělá a autíčko brzdí dobře. :P Opravdu mi připadá, že to bylo ABS. Bylo nejspíš stále zapnuté ( pokud je to vůbec možné... ) Dnes jedu do servisu kvůli klimošce, tak se zeptám. Chtěla bych dnes vydesinfikovat, otestovat a doplnit klimatizaci a zajímalo by mne, kolik jste platili Vy? Mechnik mi řekl, že to bude kolem 2.500,-. Mějte se krásně po zbytek dnešního dne. :D :D :D
Jo to je cena celkem obvyklá, když tak mrkni ještě na forum a najdi si příspěvky o klimatizacích. :D Já bez desinfekce platil i s UV značkovačem asi 2000,- :D
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no tak jestli je to abs tak to koukam.ale možne je asi všecko.a ta klima my ji platíme 1800 a plus ta dezinfekce (sprej cca 200)a prace tak to vychazí asi uplně stejně.
Simson s 51
d.fialde

klimatizace

Příspěvek od d.fialde »

Tak mám rozbitou klimošku :( V servisu říkali, že si jí mám nechat opravit, je to buď v chladiči a nebo v těsnění... Nasměrovali mě někam za Mstišov, fa Klimax nebo tak něco. Nevíte o někom, kdo by mi mohl pomoci? Jsem z Krupky u Teplic...Díky
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

tak to je zle.chladič to je asi 100%.a v praze se neoriginal (ale lje lepší konstrukce než origo)da sehnat kolem 4 tis.možna i meně.výměna tak pul hodiny.ale ty nestastne teplice to je dalka.udelej si výlet do prahy.
Simson s 51
d.fialde

klimatizace

Příspěvek od d.fialde »

Tak jsem hledala všude možně na netu a nic rozumného jsem nenašla...poraďte mi někdo, please... :? Mějte se krásně. ;)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“