zdravím,prosím o radu ,dnes jsem nastartoval svého kalose 1,2 rv 2004, a při vytočení motoru nad 3000 ot,
mi začne něco klepat v motoru do tech 2500 ot, mi běží motor normálně.Předem děkuji za odpovědi.
Klepání v motoru
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Klepání v motoru
A co povídají svíčky? Nebo jen klepe vodní pumpa nebo kladka? Svíčky černé-bílé-cihlové-karbonové? Kdy naposledy rozvody a jaké? Kolik najeto-jaké ventilové vůle? Čerpadlo posilovače-ložisko dobré?
V 1.2 Kaloušovi je dvouventilový starý klasický motor, jak má všeho dostatek, tak v něm problém nehledej. I když, jak má dost najeto, tak se dokáže ozvat- více než ženská
V 1.2 Kaloušovi je dvouventilový starý klasický motor, jak má všeho dostatek, tak v něm problém nehledej. I když, jak má dost najeto, tak se dokáže ozvat- více než ženská
mě jde o to, zda to nemuže být klikovka, protože tam bylo málo oleje(skoro nic),ze začátku to dělalo při volnoběhu pak tam nalil olej a dělá to př tech 3000 ot, svíčky nové,rozvody jsem dělal cca před 1,5 rokem
najeto má 190.000km zajímá mě přibližně cena za nejhorší možnou variantu
najeto má 190.000km zajímá mě přibližně cena za nejhorší možnou variantu
Tak to může být klika, bez olejíčku to nejde. Sundej vanu a potahej za ojnice, můžeš si i odšroubit a zkontrolovat pánve. Opravu bych nedělal, koupil bych jiný motor co má málo najeto a přehodil. Nemá cenu valit peníze do prakticky dnes bezcenného auta.
zdravím, tak dnes jsem znovu nastartoval kalose a to klepání se ozívá jako by z vrchu motoru, z hlavi tak klika
to asi nebue že co to muže být ,předem dík za odpověd
to asi nebue že co to muže být ,předem dík za odpověd
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
...skutocne cakas.. ..
ze ti niekto bude vedet odpovedat na tvoju otazku ..??
..ono totizto .."cez internet" sa klepave zvuky z motoru rozpoznavat akosi nedaju ...
ze ti niekto bude vedet odpovedat na tvoju otazku ..??
..ono totizto .."cez internet" sa klepave zvuky z motoru rozpoznavat akosi nedaju ...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov