Hľadám kvalitný alarm

Vše co se týká techniky, zapojení, ND

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi

mipo
Kontaktovat uživatele:

Hľadám kvalitný alarm

Příspěvek od mipo »

(po)Zajtra sa stanem majiteľom novučičkého červeného sedanu Chevrolet Kalos a neviem, aké zabezpečenie zvoliť. V základe je samozrejem imobilizér, pridám Defend-Lock (zámok páky), ale neviem sa rozhodnúť ohľadom alarmu. Hľadám niečo do 8000 SK s pagerom a najlepšie by bolo, keby sa dal ovládať originálnym diaľkovým ovládanám v kľúči.

Zatiaľ som našiel Akcent od Jablotronu alebo Magicar 9000A.
Reklama

smidra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smidra »

alarm netusim, ale celkem bych ti doporucil vypiskovat okna, mozna je to lepsi nez alarm, jestli bydlis ve vetsim meste, tak na rvouci alarm kazdej kasle...
Richard

Příspěvek od Richard »

No je to můj názor, u Feldy jsem měl alarm s DO od Jablotronu a dodnes bez problémů funguje, což se nedá říct o originálním alarmu Nubiry :evil:
A cena je kolem 3000,- to jde ne :?:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
kaso

Příspěvek od kaso »

]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

smidra píše:alarm netusim, ale celkem bych ti doporucil vypiskovat okna, mozna je to lepsi nez alarm, jestli bydlis ve vetsim meste, tak na rvouci alarm kazdej kasle...
Koľko to asi stojí?
kaso

Příspěvek od kaso »

Alarm je lepsi.Nie kvoli kradezi auta ale odradi zlodejickov autoradii a inych suciastok.A potom kalos sa nekradne
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

souhlasim s Richardem, lepsi DO s imobilizerem nez alarm, mel jsem Espero pred domem cca 10 m a zacal mi rvat alarm, vylez jsem ven a koukam ze mi tam lezou dva cikani tak zacnu rvat a oblikat se sebehnu dolu a samo ze tam nepockali, taky si nezapomeli vzit radio bez panelu a dalky co jsem mel u sebe ale vyrvali mi kliku od dveri a ukradli si radio ktery je kazdymu na nic ( protoze ma ( melo) kodovanej panel Sony MPX40? K cemu je pak alarm. A kdyz prilela PCR tak mi doporucili abych v aute nic nenechaval ???????????? Ze lidi ukradnou vsechno, lidi?
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Brainman píše:souhlasim s Richardem, lepsi DO s imobilizerem nez alarm, mel jsem Espero pred domem cca 10 m a zacal mi rvat alarm, vylez jsem ven a koukam ze mi tam lezou dva cikani tak zacnu rvat a oblikat se sebehnu dolu a samo ze tam nepockali, taky si nezapomeli vzit radio bez panelu a dalky co jsem mel u sebe ale vyrvali mi kliku od dveri a ukradli si radio ktery je kazdymu na nic ( protoze ma ( melo) kodovanej panel Sony MPX40? K cemu je pak alarm. A kdyz prilela PCR tak mi doporucili abych v aute nic nenechaval ???????????? Ze lidi ukradnou vsechno, lidi?
V dobách kdy neexistovali odm. panely, se udělalo pouzdro na radio z plechu
a radio bylo připojeno konektorem-jen vyndáš a zandáš, jako panel-nechci vidět tvoji ženu až jí budeš nutit nacpat místo parfemu do kabelky rádio :lol: :lol: :lol:
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
glady

Re: Hľadám kvalitný alarm

Příspěvek od glady »

mipo píše:(po)Zajtra sa stanem majiteľom novučičkého červeného sedanu Chevrolet Kalos a neviem, aké zabezpečenie zvoliť. V základe je samozrejem imobilizér, pridám Defend-Lock (zámok páky), ale neviem sa rozhodnúť ohľadom alarmu. Hľadám niečo do 8000 SK s pagerom a najlepšie by bolo, keby sa dal ovládať originálnym diaľkovým ovládanám v kľúči.

Přesně tak """
kaso

Příspěvek od kaso »

peter NR

Příspěvek od peter NR »

mipo píše:(po)Zajtra sa stanem majiteľom novučičkého červeného sedanu Chevrolet Kalos a neviem, aké zabezpečenie zvoliť. V základe je samozrejem imobilizér, pridám Defend-Lock (zámok páky), ale neviem sa rozhodnúť ohľadom alarmu. Hľadám niečo do 8000 SK s pagerom a najlepšie by bolo, keby sa dal ovládať originálnym diaľkovým ovládanám v kľúči.

Keby som mal tieto dva na vyber, tak urcite M9000, pager je zabudovany v DO, dialkovy start, meranie teploty...
Ak dialk. start nechces existuje M9300, co je presne to iste len bez startu. Akcent je len jednocestny- to znamena fakt len hukajuce auto...
AK sa aj skombinuje s PG4W mas to dalsi privesok...

Ovladat originalnym klucom sa ale neda ani jeden z nich. To potom Athos GSM alarm, tam sa to da
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Nemáte niekto skúsenosti s dvojcestným alarmom CS1712?
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Tak som sa nakoniec zbláznil a objednal si Magicar 8000B. U predajcu Chevrolet mi tvrdili, že obyčajná META na Kalos stojí 8500 bez montáže, tak som radšej zobral alrm s pagerom.
Zajtra je alarm doma a v sobotu je na rade montáž.
Body

Příspěvek od Body »

mrkni na www.Gihany.host.sk urcite si vyberies a za slvelé ceny !!! :lol:

[/url]
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“