Hele Galdy už asi 0,5 hodiny ho máš na mailu, tak si nestěžuj, poštou by to trvqalo podstatně dýlglady píše:Sparrow píše:nevím, glady, ale jestli mluvíš stejně jako píšeš, budeme mít možná komunikační problémy - kdyžtak přivez tlumočníka ))
Né mluvím docela v pořádku a jinak jsem Jirka jooo tak porsím nevykejte já vykám vám rád mě ot baví ale vy mě nee Jinak mluvím i píšu okej ale ot se musí chtít. Jinak jeden človíček mě sliboval teda manual na Nubiru ale zatím nic ach jo
Lidičky potřebuji radu. co znamená když mě bliká
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Reklama
Nekecj vážně ? a já přemýšlel kdo mě dnewksa píše email ,když je otlik hodin, víš chodí mě upomínka na email jo nevíš jak tma můžu dát fotku svého autíka ?Richard píše:Hele Galdy už asi 0,5 hodiny ho máš na mailu, tak si nestěžuj, poštou by to trvqalo podstatně dýlglady píše:Sparrow píše:nevím, glady, ale jestli mluvíš stejně jako píšeš, budeme mít možná komunikační problémy - kdyžtak přivez tlumočníka ))
Né mluvím docela v pořádku a jinak jsem Jirka jooo tak porsím nevykejte já vykám vám rád mě ot baví ale vy mě nee Jinak mluvím i píšu okej ale ot se musí chtít. Jinak jeden človíček mě sliboval teda manual na Nubiru ale zatím nic ach jo
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ehle lgady asze it neruozmim, akj je ot mzony?glady píše:Nekecj vážně ? a já přemýšlel kdo mě dnewksa píše email ,když je otlik hodin, víš chodí mě upomínka na email jo nevíš jak tma můžu dát fotku svého autíka ?Richard píše:Hele Galdy už asi 0,5 hodiny ho máš na mailu, tak si nestěžuj, poštou by to trvqalo podstatně dýlglady píše:
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Tka ot ne , nsad enchceet zaloižt vlatsní náeřčí [/quote]Tomáš píše:AKRI napsal :ehle lgady asze it neruozmim, akj je ot mzony?
Mimochodem, vsimate si, ze opravdu kdyz prehazite jen vnitrni pismenka ve slove a prvni a posledni nechate spravne, ze se to cte mnohem lip (no vcelku bez problemu)? Mozek je opravdu zajimava masinka.
Mimochodem, vsimate si, ze opravdu kdyz prehazite jen vnitrni pismenka ve slove a prvni a posledni nechate spravne, ze se to cte mnohem lip (no vcelku bez problemu)? Mozek je opravdu zajimava masinka. [/quote]PavelZ píše:Tka ot ne , nsad enchceet zaloižt vlatsní náeřčíTomáš píše:AKRI napsal :ehle lgady asze it neruozmim, akj je ot mzony?
Do otho jdu hendka