Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co mě dnes nepotěšilo
no ja tomu bezkľúčovemu systému neverím, robím v predajni a servise, viem že sú poruchové, ja čo najjednoduchchšie,ako šunkovec, čo najmenej elektroniky. Na škodovkách to naštartuje,keď zrovna nechceš a keď chceš nenaštartuje
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
Netvrdím že nejsem výjimka Ale píšu svoje zkušenosti, které opravdu dobré nebyly... i když občas si říkám že jsem si Curze měl nechat. Pak si ale vzpomenu co to bylo zač a rychle mě to přejde Od té doby Chevrolet nikde nedoporučujiScorpion.11 píše:Jenže ty jsi výjimečný , Aveo-Cruze a spíše taková černá kaňka na bílém papíře, protože kolik Cruzáku mělo fakt doopravdy nějaké vážné problémy? By se dalo spočítat na jedné ruce
Teď mám Škodovku, nemůžu říct že je bez problémů, ale pořád jezdí... a to je pro mě důležitý
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Pokud v tom nemáš PD.Rudolf Š. píše:Netvrdím že nejsem výjimka Ale píšu svoje zkušenosti, které opravdu dobré nebyly... i když občas si říkám že jsem si Curze měl nechat. Pak si ale vzpomenu co to bylo zač a rychle mě to přejde Od té doby Chevrolet nikde nedoporučujiScorpion.11 píše:Jenže ty jsi výjimečný , Aveo-Cruze a spíše taková černá kaňka na bílém papíře, protože kolik Cruzáku mělo fakt doopravdy nějaké vážné problémy? By se dalo spočítat na jedné ruce
Teď mám Škodovku, nemůžu říct že je bez problémů, ale pořád jezdí... a to je pro mě důležitý
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
Ne ne 2.0 TDI CR 125kw
Včera v noci k nám zavítala již tradiční zimní "radovánka" (někdy se to stihne i 2x za zimu, někdy 1x za 2 roky, ale je to pořád) - zatopený sklep z vodovodního potrubí, co vede hned za plotem našeho pozemku (asi 2 metry od baráku). Nepřál bych nikomu celonoční zábavu - brodit se po kotníky ve vodě a vynášet ledovou vodu, vytrhávat linoleum atp. Navíc když sušit půjde nejdřív až tak za 2 měsíce, takže to bude zatím pěkně plesnivět a zatuchávat... Nejhorší je, že už jsme si už na zvykli a ve sklepě dávám preventivně vše, na čem mi záleží, aspoň půl metru nad zem. A když člověk s úklidem skončí celý zpocený a špinavý, tak se nemůže ani umýt, protože mezitím, co zachraňujeme, co se dá, tak samozřejmě tu vodu vypnou... Předloni nám kvůli tomu, aby se dostali k trubkám, pokácely krásný stříbrný smrk, co jsme o něj pečovali desítky let a tvořil krásnou dominantu a stín v celé naší ulici, letos to odnese hrušeň.
A nejlepší jsou ti, co to mají na svědomí! Vždycky přijedou vysmátý (samozřejmě až dopoledne druhý den), udělají nepořádek s bahnem všude kolem, ani to pořádně nezahrnou, zflikujou to (místo aby tam dali konečně nové trubky) a za rok nashle...
A nejlepší jsou ti, co to mají na svědomí! Vždycky přijedou vysmátý (samozřejmě až dopoledne druhý den), udělají nepořádek s bahnem všude kolem, ani to pořádně nezahrnou, zflikujou to (místo aby tam dali konečně nové trubky) a za rok nashle...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Scorpion.11
Soucítím s tebou a vůbec ti to nezávidím
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
No to taky není moc výhra,ale lepší než PD,tyhle se alespon nezadíraj na klice a vačkách. Zase odcházejí vstřikovače a čerpadla+pdf. Zvláštní je,že v Německu nejsou problémy s pdf filtry,zato u nás snad na každém autě. Onehdá jsem se setkal se superbem 2.0 TDi s 260000 km na tachometru a pdf zanesené 10%. Tady už by byl vyměněný,tam stále origo.Rudolf Š. píše:Ne ne 2.0 TDI CR 125kw
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
Já myslím že tohle není zase tak špatný A řekl bych že v Německu jezdí mnohem delší trasy i za prací takže ty filtry nedostávají tak zabrat jako u nás, kde ten nájezd nebude tak vysokej
Dneska jsem si po dvou letech zajel na emise, pred tydnem smazal chyby, dal nejake vady do poradku. Na prvnich emisich(mel BOSCH) se snazil vybirat ruzne Daewoo i typy komunikace, ale spojeni nenavazano. Tak me poslal jinam.
Na druhych emisich(Dekra) nenasel ani Tacumu(jen Rezzo) a tam je jen 1.6 a 2.0, pry by to mozna slo dopsat, ale nevedel, jestli za den nebo tyden. Pak me poradil, at to zkusim v Praze nebo Budejovicich.
Takze Tacuma 1.8 mozna nema zadne zavady, ale neni v tabulce a nedostanu emise tim padem i STK. A ta mi konci v nedeli.
Mozna to dopadne tak, ze auto v docela solidnim stavu odvezu na vrakoviste, protoze uredne neprojde a koupim jine.
Resili jste nekdo neco podobneho?
Na druhych emisich(Dekra) nenasel ani Tacumu(jen Rezzo) a tam je jen 1.6 a 2.0, pry by to mozna slo dopsat, ale nevedel, jestli za den nebo tyden. Pak me poradil, at to zkusim v Praze nebo Budejovicich.
Takze Tacuma 1.8 mozna nema zadne zavady, ale neni v tabulce a nedostanu emise tim padem i STK. A ta mi konci v nedeli.
Mozna to dopadne tak, ze auto v docela solidnim stavu odvezu na vrakoviste, protoze uredne neprojde a koupim jine.
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Pri odobocovani v lavo cez semafor pri ufujazdeni na oranzovu som vyletel na obrubnik ostrovceka. :/ V tej tme som nevidel ziadne vizalne skody. Toto ma dnes absolutne vobec nepotesilo Za vlastnu debilitu sa plati.
Auto zacalo tahat dolava :/
Najde sa tu sikovny mechanik co by mi nato vedel v BA kuknut? Dojdem kdekolvek
Auto zacalo tahat dolava :/
Najde sa tu sikovny mechanik co by mi nato vedel v BA kuknut? Dojdem kdekolvek
Chevrolet Cruze 1.6 91 KW 2011
EX Chevrolet lacetti SW 1.6 LPG BRC 2006
EX Chevrolet lacetti SW 1.6 LPG BRC 2006
Johne, my s tacumou byli v Roztokách u Prahy (STK Roztoky) ale máme 2,0 a bylo to bez problémů, stejně jako má Nubira taky 2,0 ale jestli máš 1,8 tak nevím..... prostě s 2,0 nebyl problém
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Ano, já měl stejný problém s Leganzou před pár týdny (na lejstru je taky Dekra), ale mně se snažil namluvit, že mám odpálený OBD-II konektor!blackjohn píše:Dneska jsem si po dvou letech zajel na emise, pred tydnem smazal chyby, dal nejake vady do poradku. Na prvnich emisich(mel BOSCH) se snazil vybirat ruzne Daewoo i typy komunikace, ale spojeni nenavazano. Tak me poslal jinam.
Vysvětloval jsem mu, že doteď normálně fungoval, naznačoval, že to nejspíš neumí (resp. má blbou diagnostiku), ale byl tvrdohlavý. Nakonec (po hodině!) asi uznal, že chyba je u něj a ne u mě a pustil mě. Kontrola se přece jmenuje KONTROLA/MĚŘENÍ EMISÍ, TAK PROČ SE NAJEDNOU HRABOU V ŘJ, KDYŽ TO NEUMĚJ!!! Ať si kontrolujou nový nafťáky s odpojeným filtrem pevných částic DPF a neotravujou u starý dobrý benzínový atmosféry, kde k tomu není žádný důvod.
Být Tebou, tak si na ně stěžuju, je to přece evidentně jejich chyba a ne Tvoje, aby nás takhle šikanovali kvůli vlastnímu neumětelství a neznalosti!
Dvoulitra a 1.6ku v tabulce měli(jako REZZO), mojí 1.8 kód F18S2 ne.
Ale nakonec to dobře dopadlo. Poslal jsem manželku do jiného města na emise a tam jí opět řekli, že má špatnou diagnostickou zásuvku. No a ať si s tím dojede k autoelektrikáři. Kdybych tam před týdnem nepřipojoval svůj kabel a nemazal poruchy, tak jim snad i věřím. V každém případě to zvládli bez diagnostiky(takže to jde, když se chce) a emise a STK prošlo v pohodě. Poučení-pošlete tam ženskou, ty technici jsou k nim nějaký vstřícnější.
Prostě další výmysl někoho, kdo má k technice daleko.
Ale nakonec to dobře dopadlo. Poslal jsem manželku do jiného města na emise a tam jí opět řekli, že má špatnou diagnostickou zásuvku. No a ať si s tím dojede k autoelektrikáři. Kdybych tam před týdnem nepřipojoval svůj kabel a nemazal poruchy, tak jim snad i věřím. V každém případě to zvládli bez diagnostiky(takže to jde, když se chce) a emise a STK prošlo v pohodě. Poučení-pošlete tam ženskou, ty technici jsou k nim nějaký vstřícnější.
Prostě další výmysl někoho, kdo má k technice daleko.
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Mně ale nepřijde normální, abych na STK posílal manželku a ještě do jiného města, protože v mém městě jsou na STK lemplové a lháři...
Mě to u nás už přijde vcelku normální. Když si jsou Češi ochotní připlatit za drůbeží separát místo masa nebo za "kvalitnější" služby mobilních operátorů, tak už dojet 20 km na STK pohodička.
U nás mně oba technici tvrdili, že pokud to nepřipojí, emise nebudou a nemůžou za to. Ale je fakt, že se snažím mít všechno poctivě a nenabídl jsem nějakou jinou formu protislužby.
A to nemluvím o té naší pěkně rozestavěné D3, pusťte si video, ať vidíte, za co Jihočeši platí. Díky MDČR.
http://budejovice.idnes.cz/nova-cast-da ... zpravy_khr
U nás mně oba technici tvrdili, že pokud to nepřipojí, emise nebudou a nemůžou za to. Ale je fakt, že se snažím mít všechno poctivě a nenabídl jsem nějakou jinou formu protislužby.
A to nemluvím o té naší pěkně rozestavěné D3, pusťte si video, ať vidíte, za co Jihočeši platí. Díky MDČR.
http://budejovice.idnes.cz/nova-cast-da ... zpravy_khr
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW