Já nemám alarm žádný či nějaké čidlo takže jsem oki.Brainman píše:no jeste ze to nereaguje ne jine zvuky. mne treba skutr reaguju na motorky, na sanitky, hasice a na Tatry
alarm v Nubiře
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
No je to už řadu let, měl jsem Babetu a tam jsem vcas nezareagoval na Tatru s návěsem a ten mi tím návěsem ohnul zrcátko. Pak jsem vždy regoval- klidil jsem se z cestyBrainman píše:no jeste ze to nereaguje ne jine zvuky. mne treba skutr reaguju na motorky, na sanitky, hasice a na Tatry
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
to jo, já jsem měl simsona, a jen jednou jsem řezal zatáčku na nepřehledný silnici a pak jsem skončil asi v 60 km/ h. v takové dalo by se nazvat zdi. Od té doby jezdím dosit opatrně. Mrzí mě že ta moje Nubirka tak moc vynáší. To je normální ? že tak se natáčí ?Richard píše:No je to už řadu let, měl jsem Babetu a tam jsem vcas nezareagoval na Tatru s návěsem a ten mi tím návěsem ohnul zrcátko. Pak jsem vždy regoval- klidil jsem se z cestyBrainman píše:no jeste ze to nereaguje ne jine zvuky. mne treba skutr reaguju na motorky, na sanitky, hasice a na Tatry
chce to nejdriv zjistit co je špatne.rameno stojí asi 3000 a zadní naprava cela asi 3000 i s prací(jen silentbloky a geometrie.)tlumice vubec nevim.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
hm tak nic, musím to nějak teda přežít. Jelikož už nejsou money. Ahc jo, ale je to s tím nádhera, . Nevím ale co je ten majitel co jezdí u nás po Velko meziřišku za vola ani neumí pozdravit ! a má taky nubirkupalikx píše:chce to nejdriv zjistit co je špatne.rameno stojí asi 3000 a zadní naprava cela asi 3000 i s prací(jen silentbloky a geometrie.)tlumice vubec nevim.
Ta siréna je v pravém blatníku pod tím plastovým blatníkem a protože jsou na té straně i rozvody, je docela možné, že mechanik ti nepřipojil ten kabel k siréně, nebo kostru.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125